Ave Maria

Hallååå! Jag sjöng ju Ave Maria på julavslutningen. Sjöng den i ettan också men tyckte det gick så dåligt då plus det är nytt folk i skolan så sjöng den igen:)
Anna la upp videon för några minuter sen! ÄNTLIGEN! Gick helt okej. Men kunde ha gjort bättre ifrån mig.
Här är videon iaf:

Done!


"I can hear that you have a beautiful smile"

Hello!
Dagen har varit heeelt OK. Sen fick man sms av bästa Atefe! Hon gör alltiiiid min dag hahha!!
Började med att jag hade feeeett tråkigt hemma, sen smsade Lanja mig så drog ut till centrum och gick runt lite. På gud man hittar aaaaaldrig något här i centrum.
Gjorde iaf inget speciellt. Efter ett tag blev jag trött så vi rullade hem.
Har kollat på två filmer sen jag kom hem. The sitter och Blind dating. Rekommenderar The sitter. SÅ JÄÄÄÄVLA ROLIG! Fast finns ej på Tankafetast. Den finns på Thepiratebay men utan text. Så jaah. Men brutaaal var den!
Jaja, ska fortsätta min kväll nu. Bahbye

Mellan två världar - kapitel 6

Telefonen ringer
-Hallå?
-Vänta bara tills jag får tag... det var pappa.
-Hörru, gubbjävel! Jag kommer inte komma tillbaka så lycka till säger jag bara!
Jag satt där ute på gatan i vinterkylan. Vad skulle jag ha gjort? Men det var bra, det jag gjorde. Han skulle slagit mig till döds annars.. Jag tog upp mobilen och tänkte ringa Rico. Men jag tvekade.
Jag började gå istället. Jag gick tills jag tröttnade. Jag kände hur tårarna frös till is. Till slut tog jag upp mobilen och ringde Rico. Han plockade upp mig någonstans jag själv inte visste vart.
-Trav, vi måste dra till chefen. Du ska få träffa honom för första gången. Vad du än gör, prata inte. Försök undvika att låta.
-A.aa...visst... sa jag medan jag skakade.

-Jag ser att du har tagit med dig främmande..
-Ja, chefen, men det är han jag pratade om tidigare. Travis. svarade Rico
-Ja, jaa, nu vet jag. Vi kanske kan behöva honom. Han verkar vara stark pojke.
De började ta fram grejer jag aldrig tidigare sett. Vitt pulver. Det använde pengar för att få upp det här pulvret, rullade 100 dollars sedel och sög upp pulvret med näsan.
Chefen tittade på mig med ett hånfullt leende. Jag log lite tillbaka.
-Kom sa han
-N..nej det är lugnt.
Han slutade le.
-Kom  sa jag och höjde rösten.
Jag gick fram. Sakta men säkert. Tog sedeln och provade. Det fick mig att hosta så mycket att det kändes som att jag skulle spy.
-Vad är... det där!? sa jag och fortsatte hosta.
-Det här himmelriket, min vän, är kokain! sa chefen.
-Knark?!
-Precis. Så vad säger du? Vill du jobba för mig?
Rico stod bakom chefen och såg så besviken ut att det knappt var sant. Men sen så funderade jag på vad jag skulle göra ifall jag inte gick med på det här. Vart skulle jag bo och med vilka pengar skulle jag leva på? Jag kan inte bo hos Rico och kan ju heller inte leva på Ricos pengar.
Chefen drog fram handen och väntade på min för att skaka hand med mig.
-Visst sa jag och drog fram min hand.
Han log mot mig och gav mig sedeln för att jag skulle ta mer. Jag tog sedeln, tittade mot honom och sedan mot Rico som såg väldigt besviken ut, vände mig mot knarket och körde.

Fortsättning följer...

Ni vet...

Ni vet att facebook har blivit som ens liv. Blir man borttagen som vän av någon man har bra kontakt med blir man liksom "WTF!".
Ni vet när man blir ignorerad eller när någon är kall mot en, då undrar man ju varför.
Ni vet när man känner sig lämnad? Så känner jag när sånt händer.
Jag haaaaaaaaaaaatar när folk ska leka balla, speciellt bakom skärmen. Skulle det varit face to face så skulle dom aldrig bete sig på samma sätt. Asso det som stör mig mest är att när jag säger saker som är sant så skrattar dom bort det och säger "haha kolla hon".
Är det karma eller vadå? Jag minns inte vad jag har gjort.. Brukar aldrig gå till Gud vid sånna tillfällen men vad är det jag har gjort, Gud? Säg mig! Vad är det jag har gjort?
Jag har gjort många dumma grejer men har lärt mig av misstagen och aldrig gjort om dom. Och ifall jag har sårat någon vid dessa misstag så har jag bett om ursäkt. Vad ska jag leka ball och inte be om förlåtelse? Jag är ärlig av mig. Jag ber om ursäkt. Och det behöver inte framstås som en svaghet. Tvärtom! Jag ser det som en stark sak, en mogen sak, en fin sak..
Accept me for who I am. Cuz I ain't gonna change for no one.

Dont say that its impossible

Heej! Kom hem för ett tag sen från Gabys firande, väntar på mina nya profilbild, vi får se om det ens blir den. Har inget speciellt att berätta förutom att det var skit kul ikväll och fick träffa Gabys vänner som var sjuukt roliga!
Det var något peddo som följde efter oss på vägen hem. Han satte sig bredvid mig och Claudia sen frågade han om jag var medlem på en hemsida som heter nattstad för att jag tydligen var "jäääääkligt lik en tjej därifrån".
-
Kommer säkert lägga upp ett annat inlägg snart om hur mycket jag hatar att bli lämnad..
PS. Nästa kapitel av novellen kommer snart!!

If you wake up in the mornin' and you can't think of anything but singin' first... then you're supposed to be a singer

Dagen har gått ut på att jag vaknade typ halv 12, åt frukost, duschade, chillde till halv 2, började fixa mig för att dra till centrum sen studion.
Det gick skiiit bra i studion. Jiyar gjorde ett grymt beat som jag gillade som fan. Riktig RnB soul känsla!! BRUTAL!
Sen har jag inte gjort så mycket. På vägen hem var jag tvungen att dra in till ICA för att köpa Multivitamin(BÄSTA). Träffade Latife också så vi fick our time to catch up on things. Hade fett mycket att prata om asso, med tanke på att vi stod typ i 10 min vid min "port".
Jaja. Imorgon ska vi fira Gaby! Lägger upp en bild innan jag drar!:)
Puss på rumpan!
Jag och Lanja pratar om lösnaglar. Hon vill göra om sina:

I am Santa.

God Jul!
Jaa, jag räknar egentligen inte den 24e som julafton för det är egentligen den 25e julafton är men här i Sverige kör dom sitt eget race och har sagt att det är den 24e. Så som sagt
GOD JUL!

Kyckling på söndag, det är det enda jag vill ha...

Faan kycklingen på coop forum är slut:'(

Sätt dig.. Snaaaabbbttt!!!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men det här inläggget kommer handla om attention whores. Min kusin la upp en inlägg själv tidigare på sin blogg, och när man läser något som man håller med så blir man hypad över att skriva något själv också.
Jag håller med aleks inlägg som hon gjorde på sin blogg angående att folk ska få vara och göra som dom vill. MEN! det kan komma till en punkt där man verkligen stör sig på att en del människor (JA, JAG PIKAR! Och om du känner dig träffad, synd för dig då). Man stör sig på att folk lägger upp bilder på sig själva och putar ut med brösten eller med rumpan. Lyssna, gör det hur mycket du vill. Men dra inte ner din tröja när du tar bild. Vi bor i väsby, folk snackar som en öppen kran. Och även om du bodde någon annan stans. FOLK SNACKAR SOM EN F*CKING ÖPPEN KRAN! Snart kommer det komma till en punkt där ni står med bh och trosor också.
Vissa människor har ingen jävla självrespekt för sig själva längre. Och dom fattar inte när dom ska sluta. I'll give you a hint: när dina s.k "vänner" skriver "omg so nice tits!" eller "I'd tap that"... RADERA DIN F*CKING BIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLDDDDDDDDDD!!! Och om du inte vill radera bilden, RADERA KOMMENTAREN!!
Dom vännerna du har på facebook och skriver sådär är inte dina riktiga vänner! Så börja rensa!!! För pga detta du gör så lämnar alla dina falska vänner dig en efter en. Vilket egentligen är bra på två olika sätt. Dina riktiga vänner stannar. Plus du, kaaanske kaaaaaaaaaaaaaaanske, dig att TÄNKA!
God Jul!:)

Care

Shoo! Kollar på någon film på 3an, har sett den tidigare men den är så jävla bra. Tittade på Friends with benefits tidigare, den var ju braa! Jaa, äntligen så har jag sett den..
Varför kan inte livet vara som på filmer för?

Back on track with a payback!!!

HEJ LATIFE!!

Take a brake..

Tjena alla sköna läsare! Som ni har märkt så har jag varken bloggat eller skrivit fortsättningen på novellen och det är pga all plugg.. Har 2 prov den 19e dvs på måndag när jag fyller år.......!!!! Och så har jag 2 arbeten som måste skickas in innan dess. Så som ni märker så har jag rätt mycket att göra. Därför tänkte jag ta en liten paus och på måndag lovar jag att det nya inlägget kommer att vara novellen!
Puss på rumpan.

Mellan två världar - Kapitel 5

Vilka var det jag umgicks med egentligen? Jag hade träffat alla grabbarna som han pratade om för 2 veckor sen. Alla var jättetrevliga mot mig och alla hade varsin historia att berätta. Alla hade blivit retade när de var små. När de var i min ålder.

4 år efter... 14 åring
-
Skulle det inte har varit för mina grabbar, mina bröder, så skulle jag aldrig överlevt i denna jävla värld. Pappa slog mig fortfarande ibland. Men mindre än tidigare. Jag var inte liten, kroppsmässigt. Jag tror inte att han vågade riktigt.. Men han var värre när det kom till all drickande.. Han var spelberoende och hade börjat ta piller. Men brydde mig inte så mycket. Det enda jag brydde mig om just nu var när han var hög. Han började slåss då. Varför vet jag inte.
Skolan gick så bra. Jag hade hoppat över en klass. Pappa hade inte ens märkt det, det var eget beslut. Fyller snart 15 och börjar snart på highschool. Vet inte riktigt hur jag känner inför det.
-Hörru, grabben... Känns det säkert i skolan? avbröt Rico min dröm.
-Ja, brorsan. Ingen bråkar med mig. Det är jag glad över. Vad skulle jag ha gjort utan er? Ni är mina bröder..! svarade jag.
-Hörru broooo! I will never leave you! Du är lillbrorsan jag alltid velat ha!
Jag tittade mot honom och log.
-Behöver du något? Nya kläder kanske? Verkar som att the old man har skitit i dig helt?
-Aa, joo. Du ska bara veta. Han snackar med mig när han behöver något. And that means att han snackar med mig med sina knytnäven..
-Aaj.. lyssna på mig, skit i honom okej? Kom så drar vi till stan. Min kusin Vinnie har en märkesbutik, kanske kan få något av honom. sa Rico.
Jag hängde på.
Hos Vinnie köpte Rico ett par jeans till mig. De använde jag nästan varje dag.

-Hallå? Ha..Hallå? Hörru du! hörde jag pappa säga två kvällar senare.
-Aa? Vad? Ville du något eller?
-Ohoj.. Någon är kaxig av sig sa han och började gå emot mig.
-Ehm.. Nej? Sluta hålla på nu
-hö..hörru.. låt mig inte komma dit och slå tillhe..slå till dig. sa han flummigt.
Jag hade fått nog.. Jag orkade inte stå emot fler slag.
-Kom.. Kom då! Kom när du ändå kan!
Han kom närmre och närmre. Jag gjorde det jag lärde mig från killarna ute på basketplanen. Höger, vänster, sprang förbi honom och sprang ut innan han fick tag på mig. Så fort jag kom ut så tog jag upp mobilen och ringde Rico.
-Tjena.. Va hände!?
-Tur att du kom, Rico.. Jag måste slagga hos dig ikväll ifall de går bra?
-Det är klart bror, det är klart. Vi drar och käkar.

2 år efter.. 16 åring - Vinter
-
-Pappa jag drar ut.
-Du går ingenstans
-Ursäkta? Varför?
-För att jag sa de! Har du problem med det? sa han och började gå emot mig.
Han måste driva med mig. Han vill bara ha något att bråka om. Jag orkar inte längre.. Det räcker nu!
-Aa det har jag! Skit mycket problem också!
Han spände knytnäven och skulle precis höja den och slå mig. Men plötsligt så slog jag till honom i näsan så att det knäckte till och han föll bak.
-AAAAAH!!! VAD I HELVETE JÄVLA SKIT UNGE! sa han och sprang emot mig
Han fick tag mig i kragen och tryckte in mig i väggen, spottade mig i ansiktet och slog ner mig.
Han slog mig ett par gånger, spottade ett par gånger till. Det var bara blod som kom ut ur munnen på honom. Han fortsatte slå och spotta. Jag sparka honom mellan benen, tittade tills han ramla ner och sparkade på honom 3-4 gånger och sprang därifrån. Jag sprang så långt jag kunde, snön föll och vädret var kallare än någonsin. Jag sprang och sprang och fortsatte springa. Det där hemmet är jordens helvete...

Fortsättning följer...

Lucia


"Making a weird face at your best friend until they notice"

HAHAHAH IRMA ÄLSKAAAR DIN TUMBLR!!
Känner igen mig själv....

I'll see you again, one sweet day

Vaknade för ett bra tag sen, började städa direkt och har precis ätit. Det är så typiskt att jag måste bli hes och ont i halsen när jag har något viktigt att göra. Lucia sjunger ett solo... Dränker mig själv och bränner mig själv med varma drycker.
Dagen ska gå ut på att jag, seyda och latife åker till Salaam och sen måste jag hem igen, köpa rött lucia band och hårfärg och sen komma hem, förstöra mitt hår lite (med egen vilja) och sen sova.
Jaa.. That's about It
Ba'bye!

Salaam Ibrahim - Min hjälte

Saknaden är så stor.. Men Du finns alltid i mitt hjärta. Glömmer dig aldrig ♥

"Gud förlåt, jag är så himla förkyld.." "Det är jag med. Men jag använder den här..Tshtsh"

Det finns inget värre än den där nässpray reklamen. VEM FAN NYSER MOT NÅGON ANNAN?
Har brutalt tråkigt. Och förut brukade jag och Latife smsa varandra med den här "Whale" "babywhale" när vi hade tråkigt men vi hade inte gjort det på fett länge förräns nuuuuu! Mamma och dom är i Gbg så har fett tråkigt så var tvungen att smsa henne. Men la till ett par nya saker...:
(Latifes mobil)

Mellan två världar - Kapitel 4

Kvällen gick ut på att jag satt i rummet. Jag grät mig till sömns men vaknade upp när jag hörde att det var någon som knackade på dörren. Jag kollade ut från fönstret och såg att det var ljust ute. Skulle ha gissat på att klockan var runt 8. Jag undvek att öppna dörren. Ville ju inte bli tagen ifrån pappa. Så jag satt vid trappan och väntade på att pappa skulle vakna. Efter att dom knackade andra gången så ropade jag på honom.
-Pappa? PAPPA? VAKNAAA!
-V..Vah.. Vem i helvete knackar på nu?! mumlade han medan han satt gick mot dörren.
Jag satt kvar uppe. Men jag hörde vem det var som hade knackat.
-Hej Mr. Jones! Jag måste diskutera ett par saker med er, ifall det går bra...?
Den rösten kände jag igen. Det var samma kille som knackade på den dagen... Jag ville inte ens tänka på det.
-Ja. Visst, kom in.. svarade pappa.
-Jo, det är så att ni inte har betalat för något. Ni verkar ta det svårt när det kommer till räkningar. Jag föreslår att ni flyttar till en mindre lägenhet. Tills ni kan få allt i ordning.
Va? Flytta?! Men.. Vad händer med Angie då?
-Ja, det skulle kanske vara en bra idé. När kan vi flytta och vart finns det lediga lägenheter? svarade pappa.
Det här händer inte.. Det får inte hända! Vart ska vi flytta?!?!?!

-Börja packa. sa pappa
-Vart ska vi..? frågade jag tyst för att undvika bråk.
-Packa så får du se.
Jag började packa. Skulle jag någonsin få se Angie igen? Jag undrar ifall jag skulle få gå och ta farväl.
-Pappa? Kommer vi att komma tillbaka hit? Eller.. Går det bra ifall jag går och säger hejdå till Angelica..?
Han tittade på mig med en tom blick. Jag fattade direkt fan han menade med den blicken. Jag nickade och gick iväg. Sprang upp för trappan och kände hur tårarna rann. Det var då jag insåg att jag verkligen inte var som andra barn...

-Här ska vi bo.
Compton? Av alla ställen? Skojar han med mig nu eller? Eller vad det här ett straff eller vadå?
-He..hehe den var bra pappa.. När ska vi åka till den riktiga lägenheten?
-Fan menaru, ungjävel? Nöj dig med det du har. Vissa har inte ens det här! sa han och puttade mig in med en kraft att jag föll på alla fyra.
-Upp märej! sparkade han till mig.
Jag ställde mig upp direkt. Varför händer det här alltid mig?
-
-
2 år senare.. 10-åring.
-
Jag hade anpassat mig till människorna i Compton. Finally! Men vänner hade jag inte än. Jag saknar Angie fortfarande. Men vad kunde jag göra? Det fanns inget att göra helt enkelt. Killarna i klassen var annorlunda jämfört med mig. De va mycket omognare. Men det förstod jag ju. Vi var ju bara 10..
-Jävla tönt... hörde jag någon säga.
-Vah? vände mig om och kollade på vem det var.
Jackson skulle alltid hålla på och driva med mig..
-Jävla tönt sa jag. Har du problem med det? Vad vad?!
-Vet du? Jag är så trött på att du ska hålla på såhär.. Jag vill inte ens slösa tid på dig.
Jag hörde att folk bakom "ooahde" bakom mig. När jag kollade bak så såg jag bakom att det började komma fler människor och ställde sig i en ring runt oss.
-Huh.. Fattar inte att du vågar säga emot mig.. Att du ens kollar åt mitt håll! Jag föreslår att du går härifrån. Nu!
-VAH?! Vem fan tror du att du är egentligen?! Du får mig att vilja sätta dig på plats! svarade jag.
-Oj Oj Oj ! Någon leker riktigt farlig!!!
-KÄFTEN! innan jag hann reagera så smällde han till mig.
Jag föll ner på marken och han hoppade på mig, där låg jag medan Jackson slog det hårdaste han kunde.
Under tiden jag låg där hörde jag hur alla hejade på. Men plötsligt så hörde jag en röst som jag inte kände igen men som ville mig väl.
-Hallå! Ey EY! DET RÄCKER!!!
Det jag minst hade förväntat mig; Jackson drogs bort från mig!
-Kom, grabben. Vi sticker.
Jag öppnade ögonen och såg en stor kraftig man stå framför mig.
-Tack för att du hjälpte mig. Men får jag fråga vem du är?
-Jag är Rico. svarade han.
-Okej.. Jag är Travis.
Vi gick från skolan.
-Varför slog han dig?
-Han retar mig bara.. Det är irriterande för att jag gör ju inget speciellt.
-Lugn grabben det här fixar vi med dom andra grabbarna. Du ska få träffa dom sn...
Då ringde hans mobil. Han svarade och gick iväg en bit.
-Ja, chefen. Men det hände en grej som kom i vägen. Jag tar honom imorgon iställ.. Ja, chefen. Ja.. Ja, chefen, innan kl 9. Okej, aa hejdå.."

Fortsättning följer...

Hahahahaha döööör! Irmas tumblr är bara bäst!


These doors are sooooo useful!

Tänk er när man ska göra nr 2

http://irmzdirmz.tumblr.com/

HAHAHAH DÖR AV GAAAARV!!! Sitter och kollar på Irmas tumblr och döööööööööööööööööör hahahahhahahahaahahha!!!!!
-
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHA!!! KOLLA OM OCH OM IGEN! DÖÖÖR!!!

Back to black

Well helloo everybody! Kom hem igår från Bommersvik. TACKAR SSU FÖR DEN UNDERBARA HELGEN, det var så jävlaaaaa kuuuuul!!:D
Just nu sitter jag på lektion, men tänkte slänga in ett inlägg. Så jaah.. Det är rätt många som har skrivit till mig och tycker att "Mellan två världar" är skit bra; TACK SÅ MYCKET !! Det är ni som ger mig "styrkan" att skriva!:)
Jaja de va typ allt jag kom på:P
Har min DT tröja på mig. Kärlek till den ♥

Mellan två världar - Kapitel 3

Det började klockan 23:43. Slutade cirka 00:52. Han tog aldrig pauser. Inte som tidigare. Som han brukade göra. I ett tillfälle, då han slog knytnäven i ansiktet på mig så kände jag hur näsan knäcktes till. Kroppen kändes tung på något sätt. Det ville inte samarbeta med hjärnan. Det var meningen att jag skulle ställa mig upp, men allt jag kände var smärta. Det gick inte. Jag låg där ett tag och grät. Grät mig till sömns...

Hela min söndag gick ut på att vila i mitt rum. Jag låg kvar på golvet ett tag till när jag vaknade upp. Till slut så försökte jag tvinga mig själv upp. Jag ville inte ner till köket. Det jag ville var att lägga mig i sängen och vila.
Frukosten skippade jag. Lunchen och middagen också.
-
Måndag igen.. Skolan var inte något jag längtade till efter allt som hade hänt. Jag funderade på att gå till sjukhuset istället. Men då missar jag skolan. Och dessutom så kommer sjukhuset ringa pappa.. Jag gick upp från sängen, in till toaletten och tittade på mig själv i spegeln. Min näsa var bruten, ena ögat svullnare än det andra, underläppen var sprucken.. Var tvungen att titta på kroppen också. Mina revben var sönder på den högra sidan. Gul och blå var inte en vanlig färg på kroppen. Trots detta tvättade jag bort blodet i ansiktet, försökte borsta tänderna och satte på mig kläder och skor och gick mot skolan. Frukosten brydde jag mig inte om. Jag satte på mig luvan och försökte gömma mig. Det räckte med att alla tyckte att jag var annorlunda.
I skolan satt jag inne på toaletten. Under rasterna och lunchen. Men det var så typiskt att man var tvungen att ta av sig luvan när man satt inne på lektionen. Alla såg mitt ansikte... Fröken stirrade på mig med en skräckslagen blick. Jag tittade tillbaka helt tyst.
-Men Gud... hörde man henne mumla.
Men hon fortsatte lektionen utan att säga något. När lektionen tog slut så ropade hon på mig i alla fall.
-Travis? Kan jag få prata med dig lite?
-Aa visst..
Hon väntade tills alla hade gått ut från klassrummet.
-Hjärtat, mår du bra?
-Ja, helt okej.. sa jag lågt.
-Är du säker? Jag tycker att du borde gå till skolsyster, hon kan hjälpa mig med såren. Osäker på näsan dock. Men gå till henne i alla fall.
Jag tittade på henne och visste inte vad jag skulle säga eller göra. Hon stirrade tillbaka. Jag märkte att hon andades tyngre än innan men varför visste jag inte.
-Okej.. Är hon här nu då? frågade jag med gråten i halsen.
-Ja, seså gå nu.. sa hon och tvingade fram ett leende.
Jag fortsatte titta i hennes ögon och märkte att hon blev tårögd. Jag ville inte se någon fälla tårar för mig så jag nickade bara och gick iväg..
-
Skolsköterskan blev förvånad när hon såg mig. Hon skjutsade mig till sjukhuset istället, för detta var inget hon kunde göra.
-
När jag kom hem så hörde jag att pappa pratade i telefon. Jag gick upp för de 5 första trappstegen och det var då jag hörde att han kom emot mig.
-Vad gjorde du på sjukhuset? sa han med den mördarblicken han brukar ha när han slår mig.
-Nej.. Men.. jag var helt stum.
Orden kom inte fram, visste inte vad jag skulle säga.
-Svara! sa han och kom närmre och närmre.
Jag stirrade på hans fötter för att undvika ögonkontakt.
-Titta på mig när jag pratar med dig, smutsbarn... sa han plötsligt och spottade i mitt ansikte och gick iväg...

Fortsättning följer...

And now you say your lonely

Tja! Kom hem för ett tag sen, var med za girlz i zentrum. Köpte en tröja som jag gillade men Chiro och Lanja tyckte den va DT men ändå fin.. I mean.. Chinese army (-.(-.(-.(-.-).-).-).-)
Dagen har varit brutaaal:D Vi va på Sacomässan, en mässa för alla som ska ta studenten i år och för folk som ska plugga i Universitet osv. Det var jag, latife, aleks, amela, hk, keven, zeynep och lanja som åkte tillsammans. Efter det drog vi in till stan och åt på Pizza Hut(första gången för min och zeynep!) Snacka om att vi GAMADE pizzorna, gaaaalet gott.
Sen så drog vi tillbaka till skolan, väntade på Sewa eftersom jag hade hennes busskort. Efter det drog jag hem med Lanja, satt hemma i en timme, hjälpte mamma osv. Sen mötte vi tjejerna och drog till zentrum. Kom hem nyss!
-
Imorgon ska man till bommers!!:D Så därför kommer det vara dött imorgon, även om det brukar vara det hela tiden men unlike the other vanliga days så kommer jag inte kunna skriva MINST ett inlägg. Utan det blir MAX inga inlägg. Jaja men vi hörs ju på söndag eller på måndag om jag inte pallar på söndag:)
-
-
En sak som inte många vet om mig är att jag ÄLSKAR Jazz. Och rubriken är från en Jazz låt som heter Cry me a River. Nej det är inte J.Ts låt.. Vet inte vem de är som sjunger originalet om man nu kan säga så men Michael Bublé är brutal när han sjunger den.
Michael Bublé - Cry me a River

I can't care less what you think

Svenska nuu! Det var längesen fan. Hade filosofi nyss vi kollade på en serie som heter något Abbey. Den va skiiit braa. Men jalla vi har börjat nu. TTY

RSS 2.0