Lämna utan ånger - del 9

Dagen var lugn. Oavsett om det hade hänt massa saker dagen innan. Idag skulle vi på skivan. Fan va kul vi kommer ha! Alla i skolan var taggade inför ikväll. I alla fall dom som hade fyllt 18. Kan inte fatta det. Kan inte fatta att jag faktiskt får gå på min klasskiva!!!! Men middagen skulle jag skita i.
Från ingenstans började dom spela musik. En av mina favoritlåtar också! Neyos let me love you. Under tiden jag satt och sjöng så väntade jag på Gina för vi skulle först hem till mig, sen till henne och fixa oss.
-Girl, let me love you until you learn to love yourself.. Let me love you babaaay.. sjöng jag och tittade upp.
Där var hon. Oavsett hur ofta jag ser henne så blir jag alltid lika förbluffad. Hon är så sjukt vacker. Min första tanke var att springa mot henne och ta tag i hennes ansikte och få kyssa henne. Men sen så kom jag på att vi var bland andra.
-Ska vi gå? sa hon med ett leende
-Aa, vi går till mig först sa jag och log tillbaka.
Vi gick mot utgången. På vägen såg jag Samir. Han viskade något. Jag läste hans läppar. "Imorgon". Shit snacka om glädjedödare.

När vi var hemma hos mig tog jag en fin blus och ett par stuprör jeans. Jag pussade mamma och pappa och sen var vi på väg hem till Gina. Vi pratade lite om vad som hade hänt och vad som pågår. Allt med Samir och hans kompis som vill ha min tjej.. Men när vi väl kom fram så märkte vi att ingen var hemma hos henne. Hon satte på hög musik när vi gick upp till hennes rum. Jag slängde mig på hennes säng och tittade som ett slisk när hon klädde av sig för att gå och duscha. Tur att jag duschade på morgonen innan skolan. Jobbigt men tur. Så jag låg där ett tag tills hon duschade klart. Hann titta igenom hennes kläder. Hittade en fin tröja som jag ville låna, så jag tog av mig sjalen för att sätta på mig tröjan. Lockarna hängde ner till midjan på mig. Hon var så sjukt seg på att duscha så jag satt och sminkade mig under tiden. När hon kom ut stod jag och speglade mig. Hon tittade på mig, chockad.
-Är det fint? sa jag med ett leende.
Utan att säga något, gick hon mot mig och kysste mig.

Klockan slog på 22. Vi började sätta på oss skorna och gå mot dom andra tjejerna. Jag hade sjalen på ett helt annat sätt än vad jag bruka ha. Hade den som turkarna. Men mina lockar kunde man se. 
-Fatima.. Du är så sjukt vacker! Och om det här nu ska vara våran sista kväll tillsammans som ett par så måste jag säga... Att jag älskar dig.. sa hon och tittade på mig
Jag märkte att hon blev generad. Men jag log snabbt och visade att jag var glad över det.
-Jag älskar dig också, Gina. Mer än allt.
-Älskar du mig mycket nog för att rymma? sa hon tyst.
Jag tittade på henne, chockad men hann inte svara för att dom andra tjejerna kom emot oss. Vi kramades och gick mot tåget. Jag tog tag i hennes hand och tittade på henne.
När vi kom fram så stirrade alla på mig. 
-Vad är det med alla? viskade jag i Saras öra.
-Haha gumman, skojar du? Kolla va vacker du är! Det här glömmer vi verkligen inte sa hon och skrattade lite.
Jag tittade på folket och fnittrade till lite. 
Under kvällen dansade vi som galningar. Jag dansade med Sara och Annica. Gina stod borta vid baren och tog shots ett par gånger med några killar från skolan. Jag såg hur dom tog på henne, strök henne på ryggen. Det brann inom mig, men jag höll mig. Till sist så gick dom därifrån, jag gick till henne och märkte att hon var full.
-Älskling, mår du bra? frågade jag.
-Aaa hjärtat. Kom, följ med mig till toaletten 
Vi gick dit, hon drog in mig på själva toaletten och kysste mig, men hon ville mer. Jag puttade henne från mig. Jag gjorde henne förstådd och hon blev lugn. Hon slutade dricka och under 2 timmar hann hon nyktra till lite. Vi började gå mot tågen för att åka hem igen. På tåget somnade hon. Tog henne hem till mig, så hon skulle få stanna där. Vi la oss på min säng och hon började kyssa mig igen. En sak ledde till annat...
Efter det halvsov hon, jag pussade henne på pannan
-Älskar dig mer än allt sa hon innan hon somna helt.
-Jag älskar dig också, mitt allt.

Fortsättning följer!

Lämna utan ånger - del 8

Måndagen gick ut på att vi grät hela dagen. Kvällen tog vi det lugnt. Gina satt hemma hos mig. Då kände vi båda att våra mobiler vibrerade. Dolt va det på bådas.
Hon sprang in till toaletten och jag satt kvar i mitt rum för att det inte skulle låta som att vi var med varandra. 
-Hallå? sa jag
-Du såg bilden va? sa snubben med rostig röst.
-Vem är du? Har du ingen självrespekt som gör såhär mot mig? 
Jag hörde hur han började garva
-Lilla gumman, jag är en av dom närmsta personerna du känner..
-Varför gör du såhär? Vad hände med att du var intresserad? sa jag lugnt.
-Du är bög bre!!... Inte bög, men lesbisk!
-Neej.. Jag är bisexuell.. Säg vem du är.. Jag gör vad som helst för att du ska lägga ner med det du håller på med. VAD SOM HELST! sa jag fort.
Jag ville inte förstöra Ginas liv. Varför ska hon lida pga mig..
-Vad som helst?
-Jaa, vad som helst.
-Gift dig med mig sa han
Vi blev tysta ett tag, Gina kom ut från toaletten och tittade på mig. Det verkade som att hon var rädd eller något liknande..
-Va? Jag vet ju inte vem du är..?
-Om du inte gör det blir det bara värre för dig.. Och Gina. Jag kommer imorgon och frågar om din hand. Du ska säga ja.
-Har jag ingen talan om det här? frågade jag.
-Nej. sa han och la på.
Gina stirrade på mig, jag stirrade tillbaka.
-Vad sa dom i telefonen? sa jag och väntade på ett svar.
-Han sa.. att vi måste göra slut.. han kommer o frågar om min hand imorgon.. sa hon.
Det här måste vara två personer som gör allt för att förstöra oss..
-Han sa exakt samma sak till mig.. Men det kan inte vara samma person.. herregud, vem är dom...

Hon la sig på sängen och grät. Högt. Jag höll om henne. Hon kröp sig in i min famn och fortsatte gråta. Mina tårar rann som en öppen kran.

Tisdagen var stel. På vägen till skolan. I skolan. På lektionerna. På vägen hem. Hon satt hos mig i någon halvtimme. Hennes ögon hade svullnat upp för att hon hade gråtit så mycket. Hennes tårar fortsatte falla på hennes kinder. Jag tittade på henne och torkade bort tårarna på henne. Kysste henne. Hon kysste tillbaka, tog sina grejer och började gå mot dörren. Det där kanske var våran sista kyss.. Sista gången vi ser varandra kanske också..
Några timmar senare knackade det på dörren. Jag satt stilla och väntade på att pappa skulle öppna.
-Ahlaaaaan, Samir! Korbane, kom in kom in! 
VADÅ SAMIR?!?!??! Jag flög upp från soffan och tittade på Samir med en mördarblick. Han tittade tillbaka, log djävulskt.
-Baba, vänta lite.. Jag måste prata med Samir en sekund om det går bra.
-Jaaa varför inte min dotter, det är ju trots allt din kusin.
-Aaa, precis. Min kusin sa jag och tittade på honom igen.
-Vad i helvete är det för fel på dig?! Vem är den andra killen hos Gina då? Du gör det galet svårt för mig. Sjukt svårt. Och skäms du inte över att du lägger upp en sån bild med mitt ansikte photoshopat på den eller?! SKÄMS DU INTE?! Du ska förfan vara min kusin ?!?!??! Shit vi har växt upp med varandra! DU ÄR FAN SJUK I HUV...
-EY! Nu räcker det! sa han och gick emot mig med handen i luften
-VAD?! Ska du slå mig också? Slå mig då! SLÅ MIG!! 
Han tittade på mig och tog ner handen.
-Lyssna, jag ska förklara. Sätt dig... Jag och min kompis är galna i er. Jag har varit galen i dig ända sen vi har varit små. Jag vet, det låter sjukt för att vi är kusiner. Men jag bryr mig inte om det. Jag bryr mig inte om att du är bi heller. Jag vill vara med dig. Jag visste att du va det redan från början egentligen. När ni var på bänkarna vid backarna och kysstes. Det var inte första gången vi såg att ni kysstes.
-VA?! Har ni följt efter oss eller vad? 
Han blev tyst. Jag tittade på honom.. Tänkte gå upp och lämna honom på plats. Men han tog tag i min arm och tittade på mig.
-Skäms du inte.. Jag älskar dig, och du går ifrån bara. Jag gör det här för din skull. Annars går jag in och berättar för dina föräldrar sa han.
-Lyssna, Samir.. Jag känner inte samma sak för dig, förlåt.. Jag gifter mig med dig om du låter mig vara med Gina på skivan. Och snälla säg att din kompis inte har åkt dit än.
-Neej han sitter i bilen. Okej imorgon är skivan. Efter det ska du ha bestämt dig. Men jag ska prata med dina föräldrar nu. Gina väntar vi med då. sa han och gick mot vardagsrummet.
Jag stod kvar där vi var och såg hur han pratade med mina föräldrar. Dom såg så glada ut. Men dom tänker inte...
Efter det sprang jag mot mitt rum och ringde Gina för att berätta allt. Efter att jag hade gjort det var hon tyst ett tag..
-Jag ska komma ut.. Jag ska berätta för mina föräldrar sa hon plötsligt.

Fortsättning följer! 
 
 

Lämna utan ånger - del 7

Tre dagar kvar, sen är det skiva! Kommer aldrig kunna somna nu, fan klockan är 2.34 också och ska upp 7 på morgonen. Men fyfan längtar som en galning, som om jag aldrig har varit någonstans. Men tanken av att gå ut med Gina.. Shit.. Men fan va jobbigt att det är på en onsdag, skola dagen efter och allt.
*mobilen ringer* Dolt. Vem fan ringer med dolt? Och såhär sent.
-Hallå? 
-Hej.. sa personen i telefonen.
En kille? Vem och vart har han fått mitt nummer ifrån?
-Vem är det? frågade jag snabbt.
-En hemlig beundrare
-Aha, ska inte den hemliga beundraren säga vem den är då? sa jag.
-Nej.. sa han.
-Tänk om jag är intresserad då? 
-Bäst för dig att du är.. sa han hotfullt och la på.
Va i helv..?!?! Aja, skitsamma.

Måndagsmorgonen var seg. Jag mötte upp Gina och vi gick tillsammans till skolan. Det var tyst ett tag, men jag var tvungen att berätta om samtalet.
-Det hände en skit konstig grej igår sa jag
-Vadå?
-Vid 2-3 tiden så låg jag i sängen och tänkte på skivan. Från ingenstans ringer min mobil.
-Vem ringer så sent? sa hon och tittade på mig.
-Helt ärligt, samma tanke fick jag med. Speciellt på en söndag. Hursomhelst så svarade jag. Det va en kille, jag frågade vem han va och det enda han sa va att han va en hemlig beundrare. Jag försökte få ut namnet, men han vägrade. Till slut så sa jag "tänk om jag är instresserad då?". Han typ hota mig eller något.. Han ba "Bäst för dig att du är".
-Vadå "bäst f..". Vem är fittan?! Jag fick också ett samtal igår. sa hon
-Vilken tid?
-Typ samma, och det var också dolt. Det kanske va samma kille för när jag frågade vem han va så sa han att han var din beundrare. sa hon
-Hur fan har han fått våra nummer?!

Vi kom fram till skolan, tittade omkring för att se om det var någon specifik som tittade på oss. Men vi såg inte en enda person som gjorde det.
Vi hade lektion tillsammans. Vi gick till biologin och satte oss bredvid varandra. Jag orkade inte lyssna, så loggade in på min facebook på skoldatorn. Undertiden jag scrollade ner, så såg jag en bild. Dafuq was that? Scrollade upp lite.. MITT ANSIKTE PÅ EN NAKEN KVINNAS KROPP?!?!?!?!?!?!?!?! Jag väckte Gina som hade somnat. Vi båda kollade på varandra och fattade inte ett skit. Hon loggade in på sin facebook och gick in på bilden. Det värsta var att bilden var insatt på "Derp&Derpina" sidan. Vad i helvete?!?!?! Vi anmälde den så många gånger vi kunde, men den gick inte bort. Va fan ska jag göra?!?!?!?!
Jag märkte att jag fick sms av ett okänt nummer. Jag öppnade smset och såg en annan bild.. Gina och jag kysstes på bilden.. I'm screwed.. Jag kände hur tårarna rann, jag såg Ginas tårar rinna. I am so fcking screwed..

Fortsättning följer!

Lämna utan ånger - del 6

-Fatma! Fatiiiiimaaaa!!!! hörde jag mamma skrika.
-Haaa maa!?!?!
-Kom hit, min dotter. Vi ska äta

Vadå äta? Klockan var 16. Jag gick in till köket och såg att mamma hade lagt fram tårta. På tårtan stod det "Grattis på 54 års dagen Basil". OOOOH CRAP!!! Pappa fyller år idag... Jag gick fram och kramade honom, visade inte att jag hade glömt. Satte mig sakta på stolen.
-Gumman, varför ringer du inte Gina och säger att hon ska komma, vi kan inte äta den här tårtan på tre personer. sa pappa medans vi åt.
Inte för att vi blev typ 20 pers med henne men jag ringde henne i alla fall, hon var ändå ute så hon kom hit så fort hon fick samtalet. Vi satt och åt, umgicks, skrattade, skojade..
Sen gick vi upp till mitt rum.
Vi drev med varandra lite, som vi alltid bruka göra.
-Fatima..? Jag tror jag gillar någon.. Riktigt nära vän.. sa Gina
-..Vem då? frågade jag
Det vart tyst ett tag.
-Hallå? sa jag.
Hon tittade på mig, lutade sig sakta fram, tittade mig rakt i ögonen. Jag väntade på att hon skulle göra det. Men hon stannade kvar där hon var, några få cm ifrån varandra. Jag kysste henne. En oskyldig kyss. Backade och tittade på henne i ögonen. Hon tittade tillbaka, gick upp och låste dörren i rummet. Satte sig på samma plats igen och kysste mig igen. Shiiiiit det här händer verkligen!!! Snacka om lyyyyyccccckkkkaaaa!!!!!!

Veckan var helt lugn, som om inget hade hänt. Bara att vi fortfarande kysstes då och då, när vi hade möjligheten. Under lunchrasten på fredagen satt vi ute.. Tittade på henne.. Gudomlig!
-Du är så vacker.. sa jag till henne
Hon tittade på mig och log stort med sina vackra läppar. 
-Det är du med älskling!
-Gina, jag måste fråga dig.. Hur länge har du vetat?
-Vetat vadå?
-Att du.. vill va med mig? sa jag tyst
Hon tittade på mig, man såg att hon tänkte på när det var. 
-Jag vet inte.. Kanske 2-3 månader. Men jag var inte säker i början. Jag visste inte. Sen när du berättade att du är lesbisk så märkte jag. Jag blev bara glad. Det är inte killar du vill ha, det är tjejer. Det är mig, eller hur? Även om jag har alla andra tjejer som konkurrenter haha! 
-Tro mig.. Det har du verkligen inte, du är den enda. sa jag och log mot henne.
Klockan ringde och vi gick till varsitt klassrum.
Undrar verkligen hur det kommer bli om en och en halv vecka, skivan!!!

Fortsättning följer!

Lämna utan ånger - del 5

Två veckor senare.. Det var så stelt mellan henne och Amir. Dom hälsade inte ens på varandra. Dom undvek varandra så mycket det gick. Undrar hur det skulle vara på skivan. Aja, man får ju hoppas på det bästa.
 
-Fattar inte vad jag såg i honom..
- Näj inte jag heller. sa jag fort
Hon tittade på mig och tog ett djupt andetag för att säga något men hon pustade ut utan ord.

Snart tre veckor sen dom slutade snacka med varandra. Men det kändes som att hon hade något på hjärtat som hon behövde prata om men inte visste hur hon skulle ta det. Men jag lät henne vara. Tänkte att hon skulle säga när hon var redo.
-Fatima? sa hon under tiden jag var borta i tankar.
-Aaa?
-Omg, vill smälla till dig när du dagdrömmer!!! 
Jag skrattade och kastade en vindruva på henne. Hon skrattade och kastade ett på mig, det ledde till krig. Fyfan.. Mamma kommer döda mig..
 
Hon tog en näve vindruvor, satte sig på mig och tryckte upp det i mitt ansikte. Vi skrattade så högt men sen så slutade hon skratta. Hon tänkte på det där igen. Fattade inte vad det var!! Kan hon inte bara säga?!
 
-Hur visste du att du va bi? frågade hon.
-Jag minns faktiskt inte.. Jag föll för en tjej tror jag..
-Men vem var det? sa hon och fortsatte titta på mig
Jag kunde inte direkt säga att det var hon.
-...Gina, jag måste vara ärligt. Jag är inte bi..
-Vadå inte bi? Är du vanlig eller?! sa hon och gav mig en sne men ledsen blick.
Varför blev hon ledsen?? 
-Förlåt för att jag ljög. Jag är lesbisk. sa jag till slut
Hennes ansiktsutryck.. var lugnande. Hon var lugn. Hon hade inte blicken längre. Hon satt där.
-Jahaa, trodde det var något annat haha blev rädd. sa hon och skratta.
Jag skrattade lite.
Vad menade hon med det??
 

Fortsättning följer!

Lämna utan ånger - del 4

Klockan är snart halv 11.. Fan hon har fortfarande inte ringt. Hon lovade att ringa. Hon måste ringa. Shit.. Grabbar, tänk er.. Eran bästa tjejkompis, som ni har haft en crush on i hur länge som helst, drar ut på en date med en av dom populäraste tjejerna.. Fan vad ni skulle brinna. Så känner jag just nu. Men samtidigt så... Tjejer, tänk er.. eran bästa killkompis som ni har haft en crush on, drar ut på en date med en tjej som ni verkligen ogillar. På gränsen av hatar t.o.m. Fan vad ni skulle vara ledsna över det. Känslor går inte att styra, lik sexualitet.
Gång på gång tittar jag mobilen, tittar för att se om jag har fått något sms. Nätet kanske är förstört? Ska jag starta om mobilen? Men tänk om hon ringer när den är av? Äh vafan.. Fortsätter titta på bab el hara tills hon ringer...
MEN VAFAAAN!! Klockan är 40 snart! Ring då, för i helvete!
*Mobilen ringer*
 
-HALLÅ?! sa jag tills jag insåg att jag skrek.
-Oh shiet, lugna ner dig!
-Aah, förlåt. Vad gör du? Vad hände? Berätta allt.
-Aa, sover dina föräldrar? Jag kommer till dig och sover där. sa hon fort.
-Nej. Okej, bästa. Kom.
 
En kvart senare knackade hon på dörren. Jag sprang för att öppna dörren. Det var då mamma kom ut från köket och såg att Gina hade kommit.
-¨Gina? Har det hänt något? frågade mamma.
Vi kastade våra blickar mot varandra. Båda såg ut som två frågetecken, men jag sa snabbt att vi hade ett projektarbete som vi hade glömt att göra och som skulle in senast klockan 12 på dagen imorgon.
-Okej, okej. Men då går jag och fixar täcke och kuddar till dig sa mamma och log mot Gina.
Vi gick till mitt rum.
-Nå? Va hände då!?
-Vi åkte till en grekisk restaurang. Där betalade han för allt. Han var skit gullig och allt. Sen sa han att vi skulle ta en promenad. Under promenaden berättade han skit mycket om familjen och allt det där. Seeen... När vi går tillbaka till bilen så åker han till ett skitfint ställe, har aaaaldrig varit där tidigare. Det var som en film. Vi tittade på solnedgången. Han ba "Gina, du är jättevacker" gav mig lite komplimanger. Sen han kysser mig. Vi kysstes skit länge. Sen började han ta på mig. Där stoppade jag honom. Men han fortsatte, han blev skit aggressiv! Jag sparka honom mellan bena, hårt som fan, och gick lugnt därifrån. sa hon.
Jag satt där helt chockad över att hon ens inte bryr sig om honom. Men innerst inne gör hon det. Jag vet själv att hon gör det. Men jag lät det vara. Jag la mig i sängen och hon la sig bredvid mig.
-Shit, en och en halv månad kvar till skivan!! Längtar som fan!! sa hon och somnade med armarna runtom mig.

Lämna utan ånger - del 3

Två veckor senare
 

"Varje steg, varje andetag, varje ögonblick.. Det är bara att acceptera att det aldrig kommer bli något mellan mig och Gina.. Svårt att göra, men det är ett måste. Jag får låta det vara och uppskatta det jag har nu. Stegen hon tar, andetagen hon tar, varje ögonblick..." 
Detta säger jag mig när något händer. Hon har precis berättat att hon och Amir har snackat. Han la till henne efter att hon hade puffat tillbaka. De hade pratat sedan den dagen jag var hos henne.. 
 
-Han är så sjukt gull... Oh fan, där är han ju! sa hon och log mot honom.
-Hej, är du fortfarande på ikväll? frågade han henne och log tillbaka.
-Aah.. Absolut! 
Väntade tills han gick iväg.
-shoo, vad ska ni göra ikväll?
-Nää, han frågade om jag ville ses och sånt så vi får se vad vi gör, om det är middag eller bara ses.
-Middag? utbrast jag. Gumman, vilken invandrar kille här i Köping tar ut en tjej på middag? Man får hoppas på det bästa, jaa. Men alla är skit snåla.
-Meh fan va du är negativ! sa hon och skrattade.

Satt och lekte på mobilen, när jag fick sms av Gina. Öppnade smset med glädjen och där stod det att hon skulle komma till mig. Med samma glädje flög jag upp från soffan och fixade håret, då jag ändå vad hemma och inte behövde ha slöjan på mig. Hörde att det ringde på dörren och sprang dit för att öppna. När jag öppnade såg jag henne.. Sjukt vacker! Hon hade fixat sig till ikväll. Dom honungsbruna ögonen lös, dom glansiga läpparna nådde upp till öronen, den där vackra kroppen.. Obeskrivligt! När hon kom in och kramade mig.. Det enda jag kunde tänka på var lukten.. Hennes kastanjefärgade hår luktade gudomligt. 
-Shit, är sjukt nervös! 
-Neej var inte det. Det kommer gå bra. sa jag lugnt med ett leende
-Jag sa att han skulle plocka upp mig här, går det bra? frågade hon.
-Aa, men inte vid dörren. Säg att han ska smsa när han är framme då
-Okej.. Skickat!
-Gud, Gina.. Du är verkligen vacker! sa jag
-Är det sant? Är det inte för mycket? sa hon osäkert och log lite.
-Nej det är perfekt. 
*sms-signal*
-Det är han, han är här nu. Omg... Önska mig lycka till! sa hon och tog på sig jackan.
Sa inget, gav henne ett leende medans jag såg på när hon gick ut.

Fortsättning följer!


Lämna utan ånger - del 2

 Medans jag drömde mig bort så hörde jag mummel.
 
- Ska vi plugga idag eller? Hallå? sa Gina och skrattade.
-Fan vad jag hatar när du drömmer dig bort! fortsatte hon.

Gina är den enda som vet min hemligt. Eller halva sanningen. Jag har sagt att jag är bisexuell. Hon har accepterat det. Hon var den enda som förstod. När jag berättade för henne så sa hon att det inte var så svårt för henne att fatta det. Hon tycker jag är en typisk pojkflicka.
-Aaa det är klart, vi drar till dig? svarade jag.
- Aa absolut. sa hon och log med sitt vackra leende.
- Bästa, vi syns sen då. Svenskan har börjat. Smsa mig när du har slutat.
- Okej!
 

Svenskan var tråkig nog att jag fortsatte dagdrömma. Drömde om ett liv, ett fritt liv. Utan sjalar, utan regler, utan någon särskilld religion. Ett liv där jag var med Gina. Vi var tillsammans. Föralltid. Klockan ringde, det gick fort. Under tiden jag la in mina böcker i skåpet och tog ut väskan så kände jag mobilen vibrera i bakfickan. Jag tog upp den och såg Ginas sms. "Kom till café babe!". Stängde skåpet och sprang ner. Såg henne, och fick samma känsla som jag alltid. Glädje sprutade i hela kroppen.
 
-Ska vi gå? sa hon och började gå i förväg.
Jag följde efter.

Jag satt på hennes säng medans hon satt framför datorn och kollade runt lite på Facebook.
- Någon puffade mig nyss. Oh faaan va snygg han ääääär!!

Flög fram för att se vem det var. Amir?? Herregud.. Han är ju skitful!!
-Aaa han ser bra ut..
-Du lät ju övertygande hah.

Brydde mig inte att hon sa så, la mig på sängen och tittade på boken istället. Jag märkte hur hon hade snurrat på stolen och satt och tittade på mig bara. Märkte att hon log lite.
-Men sluuuuta tjuraaa!!! sa hon skrattande och slängde sig på mig.
-Nej nej, hehe tjurar inte.. 
Hon tog min bok och slängde den på golvet, satte sig upp och drog upp mig med. Hon drog ner sjalen och kände på mitt hår.
-Fan att du inte kan gå på fest med mig.. Vi skulle ha så kul! sa hon.
- Skivan kanske jag får gå på. Jag ska försöka prata med mamma och dom.
-Aa alltså det är ju ändå en gång man tar studenten, plus det är inte så att du kommer göra något fel. 
Hon slängde sig bak och låg där. Tog av mig sjalen helt och la mig bredvid henne. Hon vände sig åt andra hållet, hade ryggen mot mig och tog min hand så jag höll om henne. Bara hon visste.. Klockan blev 18:43 så jag började sätta på mig skorna och gick hemåt.

-Ma?
- Haa, mitt hjärta? 
-Jag vill kolla med dig.. Jag tar ju studenten..
- Jag vet min älskling, så stolt över dig avbröt hon mig.
-Men tror du jag kommer få gå på skivan då? Jag vill verkligen gå snälla.. Jag har aldrig bett om något, snälla låt mig gå på det här snäl...
- Jaa, varför inte. Jag ska prata med din pappa också avbröt hon mig igen.
Jag stod där helt chockad, helt tyst. Sprang mot henne och pussade henne. Senare på kvällen kom hon in till mitt rum och sa att pappa också hade sagt att det var okej. Yesssss!!! 2 månader kvar bara.

Fortsättning följer!

Lämna utan ånger - del 1

Att gå från en deprimerad person till en förvirrad och slutligen helt säker person ger olika perioder på hur man ska vara bland människor. Jag har lärt mig att anpassa mig. Anpassa mig efter vilka människor jag är med och umgås med. Vilka jag ska lita på och vilka som kommer hugga mig i ryggen. Jag har lärt mig för att jag har varit med om mycket. Jag, Fatima, är lesbisk.

 
- Fatima! FATIMA! Upp jalla, klockan är mycket! hör man mamma skrika från köket
Haa, ma.. Kommer, kommer.. 

Jag tittar på mig själv i spegeln på toaletten. Kan inte fatta att jag orkar leva i hemlighet. Tvättade av ansiktet, borstade tänderna och gick mot köket. 
- Hej, min vackra dotter! Kom och sätt dig, älskling sa mamma när jag kom in och pussade mig på pannan.
Pussade hennes hand som låg löst på min axel. Tittade upp mot henne och såg att hon log mot mig, jag log tillbaka.
-Vad har du för planer idag då, min dotter? hörde jag pappa fråga.
- Inga speciella, tänkte plugga med Gina efter skolan.
- Vart då? frågade han.
- Vi får se hur det blir, men jag kommer hem tidigt lovade jag.
- Okej bra, inte senare än 19.
- Nej då sa jag och tittade ner på flingorna jag hade hällt upp medans vi hade pratat.
Efter frukosten gick jag till mitt rum för att klä på mig och göra mig redo till skolan. Drog på mig byxorna, en pösigt långärmad tröja och mina converse. Gick in på toaletten för att borsta tänderna igen. När det var klart var det sista kvar.. Det jag hatade att ha på mig.. Slöjan. Flätade mitt korta hår och satte på mig slöjan.
- Hejdå!!

 
Det är så jobbigt att jag inte går i samma klass som Gina. Hatar alla svennejävlar i min klass, bajs hela bunten. Det värsta är att de tror att jag är terrorist eller något. Snackar skit om mig hela tiden, tittar snett..
Jag och Gina är så lika, men ändå så olika. Att vara muslim och syrier är något som man inte brukar se. Speciellt så religiösa som mina föräldrar är. Gina är kurd, hon är fri som en fågel. Ingen slöja, inga regler i hemmet. Mina föräldrar är födda och uppvuxna i Syrien, jag var 3 år när vi flyttade hit till Sverige. Ginas föräldrar är födda här. Hennes mor- och farföräldrar flyttade till Sverige när de var unga. De lever nästan som svenskar.
-
Rasten är kort idag, men det räcker för mig. Så länge jag får vara med henne så bryr jag mig inte om hur länge det är. Såg henne komma mot mitt håll, hon log med sitt stora leende. De där läpparna.. Dess glans.. De stora fina ögonen.. Obeskrivlig känsla..

Fortsättning följer!

New page, new story

Börjar om från början igen, ska börja skriva igen. Inte om vardagen, utan historier:)
Börjar ikväll!!!!

RSS 2.0