I might be too strung out on compliments, overdosed on confidence

Lektion..

Da bero.. De dey bero. Be yek nageyn, mn o to

Sitter och pluggar just nu. Hatar fördjupningsarbeten... Jag har precis valt vad jag ska skriva om och det här arbetet ska vara inne innan 00:00..... Kill me..
Önska mig lycka till!
Bilder från festen kommer säkert komma senare om jag hinner. Annars kommer dom imorgon.

Time goes by and it's almost at the end..

Hellooo!!! Ni vet att jag har galet mycket problem med matten.. Då menar jag gaaalet mycket problem. Men idag hade jag algebra prov och fick hyfsat bra betyg:D För att ha fått typ 8,5 på varje jävla matteprov så var det fett bra. Jag blev nöjd iaf!
Började med slutet av skoldagen men whatever..
Dagen började med att jag vaknade skit tidigt. Sen skolan. Vi fick våra biljetter till klasskivan!! Ett bra råd är att sälja biljetterna så fort man har fått dom. Förra året var jättemånga som var stressade 4 veckor innan! Jag blev sjukt stressad efter att Keven sa att han redan har sålt 8 biljetter!!:S
Under lunchen fick jag biljett till Flawless konsert på Magget! Bäääästa! Längtar till att få se min kusin live på scen<3
Vi slutade vid 12 någon gång. Kl 14 gjorde jag matteprovet och det blev lyckat! Jag lovar, jag ville typ gråta. Hahahah Per-Arne mitt hjärta!! Han ba "Grattiis Tewar". Hahahhaa jag ville typ krama sönder honom.
Efter skolan så drog Sofia, Lanja och jag till centrum. Lanja drog så fort vi gick in för hon skulle fixa sina nails och Sofia och jag stannade och kollade kläder. Sen drog vi hem!:)
Bild på en av biljetterna (Tagen från Latifes blogg)

Gah gah gah gah gah gah gah gah...

Jag lovar kommer få paniiiiik!! Vet inte vem jag ska ta med mig på middagen:( Vi ska få våra biljetter idag. Vi ska sälja 9 biljetter till själva skivan och 2 middagsbiljetter. Okej, skivbiljetterna är inte så dyra men tänk om man vill ta med sig någon som är under 18 till middagen? Fett synd, då måste den personen betala fett mycket. Kanske värt det men´det är fortfarande dyrt. Vi får se vem jag säger till, man vet aldrig liksom vad som händer.
Engelen

You don't know you're beautiful

Dagen har varit helt OK. Unnade mig. Bakade chockladmuffins med fyllning i, OM DOM VAR GODA!
Nu så sitter jag och vilar, väntar på att pappa ska komma hem så att han kan hjälpa mig med kurdiska läxan. Men till hans kommer så blir det film!

Mellan två världar - kapitel 7

Jag fick bra med pengar. Det var så livet var.. Det lekte. Det lekte med mina känslor. Med folket omkring mig. Men saker som jag inte borde hålla på med...
Rico och jag hade inte snackat på flera veckor. Han gillade inte beslutet jag tog. Men nog med att bli bossad runt, livet blev ju bara lättare nu! Har ett jobb, har egen bostad som jag betalar med lätttjänta pengar. Som sagt, livet leker.

*Mobilen ringer*
-Hallå? Aa, tjena chefen.. Aa..ah visst.. okej..tja.
Jag började promenera mot platsen som jag skulle till. När jag kom fram såg jag Rico, chefen och chefens kralliga vakter.
-Tjena grabbar.. Tja Rico
-Tjena, grabben... svarade han och tittade bort.
-Trav.. Vi släpper dig.
-Vah.. vänta vänta.. VAH?! VADÅ SLÄPPER? sa jag och gick mot chefen
-Ni kan inte bara sparka mig!
-Tyvärr så kan vi det, min son... sa chefen.
Jag gick fram och tillbaka och visste inte vad jag skulle göra. Frustrerad. Vände mig mot de och tittade de i ögonen. Började gå sakta bakåt och vid ingången vände jag mig om och började springa. Sprang så fort jag kunde. Till slut kom jag fram till ett ställe. Dörren var öppen och med det jag har varit med om, brydde jag mig inte om att knacka för att titta om någon var där. Jag gick in. Stället var mörkt. Men jag tog upp min mobil för att kunna se vart jag gick. Jag såg att det låg ett stearinljus på ett litet bord. Tände den med min tändare. När ljuset tändes, kunde man se hela stället. På min högra sida fanns en soffa och ett soffbord och på min vänstra fanns en tv. Men tv:n hade gått sönder. Jag gick till ingången för att stänga dörren, satte mig på soffan och tog ut kokainet. Jag hade en påse kvar. Skulle jag vara sparsam eller skulle jag ta allt på en gång? Jag hade inga pengar för att köpa mer. Men jag vill så gärna ha allt på en gång.
Kör bara. Jag tar allt. Vad är det värsta som kan hända? Jag tittade på klockan för att titta hur mycket den var och för att jag skulle skriva upp tiden på min mobil ifall jag skulle slockna. 8.32 pm. Jag tog min 100 dollars sedel och började suga in allt....

6 timmar senare
-
Jag vaknade upp. När jag tittade på bordet fanns inte ett enda korn av det pulvret kvar. Jag gick ut för att ta en promenad. Gick mot tågstationen och satte mig på tåget mot Toronto. Måste hälsa på mamma...
Jag var fortfarande lite borta. Men hörde att någon ropade på mig. En tjej. När jag tittade upp, såg jag henne.

Fortsättning följer...

Svar på kommentar

Anonym:
Kan du sluta skriva: lyssna.? Sjukt irriterande
Svar: Nej, Latife
Anonym:
Vart kommer du ifrån? Du är fett hjärn asså. Säkert Iranie.. Just saying
Svar: Hur kan du säga att jag är hjärn när du inte vet vem jag är?

Damn.. I fell asleep

Lyssna.. Problemet är.. Jag har inte haft tid att blogga. Jag fick ledigt för typ några timmar sen bara. Resten av veckan har varit prov prov prov. And once again.. prov.
Nästa inlägg jag skriver är nästa kapitel av "Mellan två världar"!

"Ager betzanibaya mn derdm chiya..."

Jag vet att jag har lovat att skriva "Mellan två världar". Men har faktiskt inte haft tid med den historian, ska försöka skriva ikväll efter gymmet. Har haft geografi prov och jag tror det gick bra. Hoppas jag. Idag har jag historia prov..
-
Just nu har vi naturlektion och vi sitter och pratar om blodkroppar osv. Skit intressant faktiskt! Så ska fortsätta lyssna på det han säger nu och fler inlägg kommer förhoppningsvis ikväll.

If only...

If you only understood the pain I have
More pain when you
Say the word I hate to hear
"Suspect"


I have never felt anymore fear
Than that fear
I feel when you say the word
I hate to hear

If only you knew
How much I want
How much I need
But how much
I can't have...

It's the most wonderful DAY of the year! Even if it is friday the 13th

Efter allt irriterande stress så löste det sig på något sätt. Shawbo fick jag tag på till slut och vi åkte in till stan och mötte upp resten efteråt. Kom hem vid 21 och är galet trött nu..
Imorgon är det öppethus i skolan. Ska gå dit för att låna geografi bok på nya biblioteket för har prov på måndag. Sen så vet jag inte hur det blir, om jag ska gå och gymma eller om jag ska plugga. Men är nästan säker på att jag inte kommer plugga så just därför lutar jag mig mer åt gym-sidan.. Men får se hur det blir!:)

Tidspessimist

Så fucking stressaaaaaad!! Får inte tag på någon jävla jävel!! Jag svär har aldrig haft otur fredagen den 13e men va fan är det här egentligen!!!????
:'(

Crying my way to the end

Fan vad jag hatar när man lägger upp bilder på sina djur på facebook typ 50 gånger om dagen. Det finns en tjej på min facebook som gör det 24/7!!!!!!! Det är så gryyymt irriterande!!! Then I think twice, det är faktiskt hennes facebook-konto, hon bestämmer om hon vill lägga upp bilder på sitt djur eller inte. Kan inte säga något....

Music. The flavor you can't forget!

Underbar diet, må jag säga. På så kort tid har jag gått ner 4 kg! Så jävla glad:D Det är bara att fortsätta och komma till målet.
-
Mormor åkte tillbaka idag:'( Hoppas jag får möjligheten att kunna åka tillbaka till Iran, vill verkligen åka tillbaka... Man vill inte få dåliga tankar men...

Anger always comes from frustrated expectations

Jag hatar när jag får förhoppningar och från ingenstans kommer någon och dödar förhoppningarna. Nästan som att någon flörtar med dig och sen ba "få inte förhoppningar".... WTF?! I mean.. Don't fucking flirt with her/him if you don't want anything!
Exempel 1:
Killen: Heej!!:D
Tjejen: Heej!:)
...*pratar ett tag*
Killen: Men du får ha det så bra, gumman det var skit kul att få prata med dig!:)
Tjejen: Jaa, detsamma!;)
Killen: Men vi får höras mer! Ring mig någon gång!
Tjejen: Jag kan nästan aldrig prata i telefon ändå så smsa istället?
Killen: ....oooh.. Jag gillar faktiskt inte att smsa men jag har ditt nummer ifall att!
Tjejen: Hehe aa okej:)
*Tjejen väntar i typ 3 dagar och hoppas på ett sms*
*Efter 3 dagar*
Killen: Hur mår du?:D
Tjejen: Heej!:D Det bra själv då?
Killen: Bra:)
Tjejen: Härliigt!
*fortsätter prata men är kalla/dryga mot varandra*
Killen: Aja ska dra nu. Hejdå
Tjejen: Gör så.
Exempel 2:
*Lång konversation innan*
Tjejen: Men hörru, ska vi ta och ses?:)
Killen: Aaa visst, varför inte;)
Tjejen: Va bra:D När kan du då?
Killen: Lördag?
Tjejen: Okej, säg till när du kan osv alltså tider och sånt senare. Messa mig!
Killen: Absolut!
*Dagar går, redan lördag och hon väntar på sms men han har fortfarande inte hört av sig och det börjar bli sent*
Tjejen smsar: Heej, skulle vi ses idag?
Killen: Aa men jag hinner tyvärr inte idag. Sorry.
Hahah asso skojar du med mig? För det första; det där sårar vem som helst! Och om personen säger att det är lungt... DET ÄR INTE LUNGT! Du kunde ha sagt något innan. Oavsett om du är tjej eller kille. Det här var bara några exempel, så grabbar känn er inte träffade eller något. ALLA borde känna sig träffade för alla har gjort det här miiiiinst en gång i livet! Medvetet och omedvetet.
Juste juste... Ni som tänker "Nej jag tänker inte skriva till han/henne asso jag skrev faktiskt sist!!" LÄGG NEEEER!!! Va ska ni tänka på "hund, hund"?? Vill ni ha ett fucking seriöst förhållande så är det dags att tänka på att ni ska lägga ner tid på det ni vill ha!!! Och innan jag avslutar detta.. Lek inte svår för det är ba fult och man tappar intresset!
GOODBYE FUCKERS!

To hope is to risk pain

Hello!! Hade inte sjukt skön dag med Latife och Zeynep i stan!
Gjorde inget speciellt men köpte ett par shorts på rean som jag säääkert kommer använda på sommaren.
Har inte gjort något annat än att gå runt och fikat osv.
Jaja.. Hejdå!

Food is overwhelmed

Helloo!! Kan börja med att jag har fått klagomål över att jag inte har lagt upp någon fortsättning av novellen. Ska vara ärlig, jag har brist på fantasi just nu!! Sorry, guys but that's just the way it is! Men lovar att det kommer upp någon gång den här veckan. Möjligtvis söndagskvällen!

The diet works! Har redan gått ner 2 kg. Fort, jag vet, men har gjort det. Vill man verkligen så kan man. Och jag vill verkligen så jag kan!
Har ju slutat äta massa skräpmat och sånt. Men sjääälvklart så finns det alltid massa chips och godis och kakor och sånt hemma hos oss. Inte nog med det så ville familjen ha mat från Valentino som vanligt. Brukar alltid beställa pizza men idag valde jag kycklingsallad. BRUTAAAL!!!! Snacka om att jag kommer ta det varje gång nu.
Imorgon blir det studiotime också, hoppas vi blir klara med en av låtarna!:)Oh... right..

Shuu! Hade helt ärligt glömt bloggen.. Har skit tråkigt... Kom precis hem från Kista nyss. Köpte ingenting men åt en gaaaaalet god maträtt! Rekommenderas! Har nog inget annat att skriva om så bye!:)
Här är maten jag åt men jag hade med ris också. Räkor med grön curry:

"BRÄNNA FETT" - Latife Korhan

Skrev ett inlägg tidigare men allt gick bort.. Men det var om att jag hade varit och gymmat. Måste fan gå ner i vikt innan studenten för att kunna hitta en klänning som sitter bra vilket jag brukar ha svårt för. Har bestämt mig för att sluta äta skräpmat och godis, chips, kakor osv. Det man går upp i vikt av lättast. Sen har jag dessutom bestämt mig för att spara mina ögonbryn till vår klassskiva. Alltså till april ska jag låta dom vara. Det här är pga att mina ögonbryn är skit smala. Har försökt spara dom flera gånger men varje gång jag har börjat spara så  har det alltid varit något bröllop eller någon fest eller något så då har jag varit tvungen att noppa dom. MEN! Nu ska inget stoppa mig. Skiteri om dom ser skit fula ut. Det enda jag ska tänka på är plugget den här terminen! Har gjort det tidigare också men ska försöka tänka bara på plugget och bantandet hahah.
Jalla, puss på rumpan!

Look at my beautiful face... Does it look like I care?

LATIFE, RUBRIKEN ÄR TILL DIG!!

RSS 2.0