I put my love on top!

Imorgon ska vi på bartenderkurs med klassen! Hoppas att alla kommer (Jaa latife känn dig galet träffad!!!). Men man vet aldrig. Faan vi har inga bilder ihop, vi måste ta bilder. Vi fick våra mössor igår och ska vara ärlig, blev fett hype men samtidigt ledsen. Jag grät på 9ans avslutning, undrar hur det kommer vara i år. Kommer gråta floder typ! Åtminstone så såg man och gick man med vissa från väsbyskolan men gymnasiet.. Asso man vet inte om man kommer ha kontakt med människorna efter studenten:( Själva tanken får mig att må dåligt.. Okej jag vet att jag inte har visat så mycket kärlek men.. You know I love ya'll ♥

Omg... Äntligen!!

Äntligen en dag utan pluuuuugggg!!!! Fan va skönt på gud. Jag hade nästan glömt hur det kändes.
Häromdan så satte dom in bilder på en av världens sötaste unge på msn.se. Blue Ivy Carter. Asso skiiiiiiiiit sööööttt:D
Översta bilden är Beyonce som nyfödd med hennes mamma. Andra bilden är B och Blue Ivy.
Så söt! Jag brukar vanligtvis tycka att nyfödda barn är skitfula men hon var fett gullig!!

Just shut up

Asso av någon anledningen börjar jag störa mig på vår nya vikarie. LAK ANITA KOM TILLBAKA!!!!!!!!!!!!! I miss you..:'(
-
Man vågar typ inte säga någonting till henne, helt ärligt. Hon fattar inte vad vi menar. Inte som Anita gör iaf. Och har henne fett ofta. Jag orkar inte asso. Tydligen så har vår förra vikarie kommit tillbaka också. Men hon kommer inte ha oss eller något. Thank God men fortfarande... ANITA KOM TILLBAKA!!!!!!!
Igår hade vi ssu möte, kul men jag var galet trött så höll typ på att somna nästan. Men sen sa dom några saker som fick mig att vakna upp hahah.
Yeayea bye for now

Never experienced a day like this

Dagen har varit skit konstig men vill inte gå in på det. Jag gör såhär:
Loveyou♥
-
Vet att jag knappt bloggar längre. Jag har bara inte haft tid. Ska försöka blogga mer
Back to my lesson..

You say that love dont come easy for you

-

It's black, it's white

Sömnproblem? Typ.. Delar rum med min lillasyster och vi har en fet jävla nattlampa som lyser skit starkt enligt mig. kan inte sova:( Dålig uppdatering, jag vet. But you know my story... Kollade nyss på glee för att jag ligger helt klarvaken plus har väntat på det avsnittet i 1 ½ veckor nu(a)
-
Vet inte om det blir så att jag drar på stöd imorgon på morgonen, har inte fått svar från Lätif. Kanske går iaf även om hon inte kommer.
-
Ajde ska sovish nu. Peace

RSS 2.0