Mellan två världar - Kapitel 2

På morgonen såg jag att pappa sov på soffan. På golvet, bredvid soffan, låg Whisky flaskan. En sak förstod jag mig aldrig på; Varför sov han på soffan när han hade sin stora, gigantiska säng på övervåningen?

Den dagen gick som vanligt. Det var en fredag och dagen efter var jag ledig. Det var de sista jag ville. Att vara ledig... Jag hatade att vara hemma med pappa. Jag älskade honom, men jag hatade att vara med honom.
Kvällen gick också som vanligt.
Lördagsmorgonen vaknade jag på grund av någon plingade på dörren flera gånger. Jag gick halva vägen ner på trappan, kollade mot pappa som låg på soffan. Jag stod och funderade ett tag, tills de ringde på dörren igen. Jag sprang ner mot dörren och öppnade. Där stod en man som precis skulle börja gå. Men när han hörde att dörren öppnades vände han sig om igen.
-Oj, hej!
-Hej svarade jag.
-Är.. Det bara du hemma? sa han och log.
-Uh... jo.. pappa är hemma.
-Kan jag få prata med honom då? sa han.
Flinet satt kvar på det rena ansiktet. Jag undrade vad han skulle säga om pappa ifall han såg honom och kände den lukten av honom. Pappa hade inte duschat på ett bra tag. Minns inte sista gången han gjorde det. Jag nickade mot den främmande mannen och bad honom vänta. Började gå sakta men säkert mot pappa för att väcka honom.
-Pappa..? Pappa....?? Vakna. Pappa! ropade jag på honom.
-Va..VAh? sa han chockad.
-UNGJÄVEL VÄCK INTE MIG! höjde han knytnäven mot mig.
Det enda jag gjorde var att skydda mig själv och viskade nej, vilket han hörde.
-VAD är så fucking viktigt att du väcker mig?!
-Det är något som vill prata med dig vid dörren....
Han tog snabbt upp en spegelbit som låg på golvet som han tidigare hade krossat. Kollade hur han såg ut, fixade håret snabbt och gick mot dörren.
-Nemen hallååå! sa pappa med ett leende på läpparna.
Mannen tittade på honom med en förvånande blick.
-He..hallå, jag skulle vilja prata med dig om din betalning, dvs räkningar osv.
-Javisst.. Ja, javisst...
Jag sprang upp till mitt rum så fort jag kunde, låste dörren så att pappa inte skulle komma efter samtalet. Jag hörde hur han smällde till dörren efter att mannen hade gått. Han började svära, hörde hans steg upp för trappan. Han började med att banka hårt på dörren. Han ropade efter mig.
-TRAVIIIS!!! TRAVIIIIIIIIS!!! JÄVLA UNGE ÖPPNA DEN HÄR FUCKING DÖRREN ANNARS SLÅR JAG SÖNDER DEN!
Det hade han sagt tidigare och förväntade mig inte att han hade skulle göra det. Men plötsligt så hör man hur han bankar på dörren ännu hårdare. Jag gömde mig under sängen men han var så pass arg att han tog sönder dörren och hittade mig under sängen, drog ut mig därifrån och började skrika. Så fort jag började gråta så slog han mig. Han började slå mig så hårt. Han hade aldrig tidigare slagit mig så hårt. Det kanske var mitt fel att han var så arg? Då har han all rätt att få slå mig...

Fortsättning följer...Sit your fucking ass down and shut your fucking mouth cuz I'm the fucking boss of myself

Ska börja skriva fördjupningsarbetet i Geografi.
Dagen har varit knas, inga kommentarer. Annars har det varit bra. Provet gick bra som fan.
Jalla hare bra

I cry because the ones I care about hurts me

-

They call me cold-hearted bitch...

Skrev novellen igår och det är rätt många som har läst den och förhoppningsvis läser fler så småningom:)
Dagen har varit lugn. Men veckan kommer ta mitt liv upp och ner. Imorgon måste jag plugga på Historia inför provet som vi har på tisdag. Tisdag måste jag hinna med både projekt och plugga till kurdiska provet. Torsdagen kommer jag säkert ha plugg. Förhoppningsvis så kommer jag kunna slappna av på fredagen. Lördag och söndag ska vi till bommersvik och gå på massa föreläsningar sen träffa Mona Sahliiin:D Jajaa
-
Lite om igår: Vi fliiiippppaaaa!!! Eller dom gjorde och jag var däär:D hahahah. Det va skit kuul! Men det enda dom gjorde på mig var att ta på mig. BERI OCH MARIA OSV!
     

     

You don't know how good it feels to call you my girl

Nu är man redo för fest då!:) Shawbo har sin ikväll och är klar och redo!
-
Som ni ser så har jag börjat med en annan novell. Detta pga att jag tyckte att den andra som jag hade börjat med var SKIT! Den jag började med idag har jag börjat med smooth, det kommer bli bättre sen och det lovar jag er!:)
Jaja, skriver mer imorgon för jag vet att jag inte kommer orka logga in och skriva något inlägg senare. Puss på rumpan!
Inte den bästa bilden på mig men wha'evah

Mellan två världar - Kapitel 1

*Mobilen ringer*
-Hallå? Vah?! Du skojar med mig vah? Jag kan inte döda den jag har vuxit upp mig! Är du sjuk i huvudet?.... Va i helv... *Samtalet avslutat*

Idag
-
Jag växte upp utan mamma. När jag kollar i albumet fullt med bilder så ser man hur lyckliga mina föräldrar var. De bodde i en stor vit villa. Pappa var den mest omtalade advokaten och samma sak med mamma. Det var så de träffades, gifte sig och fick mig. Men pappa förlorade allt när jag föddes. Han anklagar mig för min mammas död. Det är för att hon dog när hon födde mig. Det sista orden hon hann höra var "Det är en pojke!". Läkarna sa att hon förblödde. Men som sagt, det var mitt fel. Jag är en mördare...

10 år sedan - 8-åring
-
-
-Pappa, pappa? ropade jag och tittade på glaset i hans hand.
Pappa hade slocknat. Han varken tittade på mig eller hörde mig. Den stora vita villan var tom. Jag satt där på det hårda trä golvet helt ensam. Drog upp knäna och höll om de medan jag tittade ner. Började gråta av rädsla. Jag var rädd att han skulle vakna upp och börja slå mig. Men han vaknade inte. Jag grät mig till sömns.
Dagen efter var det skola. Den låg en timme från oss och pappa orkade aldrig skjutsa mig dit så jag fick gå istället pga att bussar inte åkte oss. Lärarna tyckte om mig. Jag tror det i alla fall. Eller så var de tvungna. De fick ju pengar.
På vägen hem gick jag ensam. Men då hörde jag någon ropa.
-Travis?? Travis vänta!
När jag vände mig om såg jag det var Angie.
-Hej Angie, var det något?
-Nej, jag tänkte att vi kunde gå tillsammans. I alla fall en bit.
Inombords skrek jag av lycka, för jag brukade inte umgås med någon i skolan. Eller de umgicks inte med mig.
-
Detta pågick i en vecka. Vi gick hem tillsammans. Det kunde hända att vi sågs på vägen till skolan också.

Fredagskvällen var lugn. I början. Vi satt och åt vår middag, jag och pappa. Då började han prata.
-Hur har skolan varit?
-Helt okej. Jag har börjat umgås med Angelica.
-Angelica Mcbrian?!
-Ja. Vi går hem tillsammans varje dag. svarade jag.
-Mhm.. sa han och tittade lite surt och snett på mig.
-
Senare under kvällen satt jag på trappan och tittade när pappa drack och skrek pga sina räkningar som han inte har betalat på några månader. Han använde svordomar jag aldrig tidigare har hört. Han sa saker som jag vet att han kommer ångra. Men jag lät det bara vara och gick upp till mitt sovrum, tog min Harry Potter bok och började läsa och det enda jag hoppades på var att han skulle låta bli att komma upp hit och ta ur sin ilska på mig...

Fortsättning följer

It will rain remix by J. Styles

-
-
Remix by J. Styles! STOLT KUSIIIIN!:D

Pretty wings...

Satt med Lanja, Butte och new guy Davy. Ska börja plugga på Organisation&Ledarskap snart. Jaja.. Någon frågade ifall jag hade kille; Nej det har jag inte:) Men jaja, plugg nu får se om jag skriver ett annat inlägg senare. Hare!

Flyin so high I can touch the sky

Halo po dig!;)
-
Lyssna, jag hatar när folk från ingenstans ska börja lägga kommentarer som man hata. DVS ONÖDIGA KOMMENTARER. Läste en kommentar någon hade skrivit på Lanjas blogg. "Du har för mycket luft". .... Okej? För det först; Frågade hon dig? För det andra; Om du inte gillar henne(antar det pga kommentaren) varför i helvete läser du och följer hennes blogg? För det tredje; VEM ÄR DU?!?!?!??!?!?!
Inte bara det. Jag hatar när folk alltid ska lägga kommentarer om att jag inte är som dom. Som sagt.. Frågade jag?
LEAVE MY LIFE ALONE!

Frågestund (?)

Jag vet inte, bloggen är typ död. Vill ha frågestund men tänk om jag har det och ingen frågar något hahaha fett pinsamt!
Men om ni ställer frågor så svarar jag gärna på dom!! AJDE FRÅGA PÅ!
-
-
Dagen var vanlig. Började med att vi gick till skolan 9, hade matte och som vanligt så gick de ut på att per arne hade sin jävla genomgång. Sen satt vi och snackade om breaking dawn. AAAAH BÄÄÄSTA FILMEN!
-
-
Wha'evah bye

Hahahah omg

Okänd samtal ringer...
Han: har du en kille?
Hon: ja, vem är du???
Han: Jag är din bror! Vänta bara tills jag kommer hem !!
Ett annat okänt samtal ringer:

Han: har du en kille??
Hon: Nej nej de har jag inte
Han: vaaa? : O Jag är din kille, du krossa precis mitt hjärta!!!
Hon: nej nej nej älskling jag är ledsen jag trodde att det var min bror igen ♥
Han: Jag är din bror.. Vänta bara tills jag kommer hem så ska jag visa dig.

My life, my life.. Like what the hell am I doing right

Halo po dig!;)
Sitter. Och gör ingenting. Vet att jag skapade bloggen för att skriva massa historier. Men som jag har klagat på tidigare så kan jag inte än pga plugget. Men uppdaterar bloggen så ofta jag kan. Aleks och Amela har klagat på att plugget är det enda jag skriver om hahaha men jag har inget liv okej? Jag har inget att skriva om.
Puss på rumpan

Whopuntzyezzpartipartiiiii!

Snacka om att festen kommer vara oförglömlig asso!
Det var såhär: Latife fyllde 18 förra veckan. Vi hade planerat värsta festen, en överraskningsfest. När datumet var bestämt och allt så började jag lägga bomber till henne hahaha. Dör varje gång jag tänker på det. Hon klagade på att hon inte kommer göra något på sin 18 års dag. Hon va fett ledsen. Den dagen hon fyllde år jag ba "Nästa vecka så ska jag på konsert med familjen, asso kurdisk. Om du får, häng med då!" Hon ba asso jag kommer inte kunna övertala mamma blablabla. Jag sa att jag skulle övertala henne. Seeeen så "fick hon gå iaf" hahah. Vi hypa som fan den dagen. Men onsdagen fucka ur sig.. Hon blev sur på skolan och alla lärare, börja skrika på allt och alla... Hon ba jag ska inte komma på någon jävla konsert. Jag försökte med allt jag ba du måste kommaa vi har köpt biljetter blablalblaaaa. PÅ GUD FICK FAN PANIK! Och när hon sa så var vi i centrum, jag hon och zeynep. Jag och zeynep fick panik och visste inte vad vi skulle göra. Jag kom hem typ anfådd pga att jag inte visste vad jag skulle göra!! Till slut fick jag sms och hon hade skrivit att hon kanske iaf. La värsta bomben och sa att våra namn står på biljetterna för att man inte skulle kunna sälja dom eller stjäla dom hahhahaha. Igår innan festen hon ba jag ska se biljetterna, vill se mitt namn. Inombords skrek jag OMFGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!
Men sen hade hon typ glömt det.
Vi va helt klara, vi kom hem till mig igen och min syrra hade "glömt dalias filt i lokalen efter festen dom va på i fredags". Vi låtsades bråka lite.. Vi satte på oss våra ytterkläder och skor och började gå mot lokalen. Vill inte berätta vad som hände när vi kom fram för de blev FUCKED UP! Men de va galet kul hahahah hon blev fett chockad och började skrika och allt hahahah.
Shiiiit de va fett jobbigt att hålla de där ifrån henne asso!
Här är iaf en bild på oss innan festen. Ser ut som värsta vaxdockorna så som vi glänser.

Don't you say "Good bye"

Jag orkar verkligen inte mer. Jag dör pga plugget redan nu. Och det är andra som har mer än jag men jag orkar verkligen inte! Asso kan dom inte bara fatta att vi har mycket att göra???? FAN ÄR DET MED DOM DÄR JÄVLA MÄNNISKORNA! Det är ju meningen att alla ska samarbeta. Lärare och elever. Vad hände?
Trodde dom skulle hålla löftet för en gång skull....

Kick off...."fest"

Kom hem för 2 timmar sen. Var på en värvningskurs med ssuarna. Träffade ett par trevliga människor. Imorgon blir det att fota! Får se hur det går då!:)
Vår fotoläxa var att vi skulle hitta en dikt. Till den dikten ska vi ta en bild som har med själva dikten att göra. Vi får se hur det går imorgon för mig. Däremot för Aleks går det som en berg och dalbana hahahha. Hon hittar ingen dikt. Och eftersom jag är skiiit snäll kompis (och för att aleks inte har någon fantasi) så ska jag hitta en dikt till henne:D
Hare!!

Forever alone.. Literally

Sitter ensam i vardagsrummet...
-
Har inget att skriva än dagen helt enkelt. Började med att jag gick upp pga Royas samtal kl 7 på morgonen. Vid 8 var jag i skolan för att gymma. Jag döda mig själv typ. 8.50 drog vi in till omklädningsrummen, tog en dusch i privatduschen blev klar på 20 min. Rekord typ.
Började min första lektion 10.10. Sen hade jag en lektion till och de va sista lektionen. Satt med Latife efter skolan för att hon skulle plugga, så kunde lika gärna vänta på henne. Vi drog till centrum, gick runt. Hennes syster skulle på bröllop och latife ville följa med så vi gick hem till mig, under tiden hon pluggade så lockade jag hennes hår och när jag var klar så tog hon på sig sin klänning och efter det sminkade Chiro henne på 5 min. Från fula ankungen till turkisk prinsessa! Hahaha neej driver hon är skiiit vacker men hon blev extreeeemt vacker idag. Söt, snygg och vacker på samma gång.
Mina grannar över mig (Aleks kusiner) hade fest. Jag svär jag dansade med dom här nere. Musiken var galeeeet skön asso! FETT KUL:D
AJde nu ska jag sova. Puss och kram!

David Guetta - Without You ft. Usher (J Styles Remix)

-
Min kusins remix av David Guetta ft Usher - Without You!

Shit happens, I mean look at your face

Halo po dig!;)
Ska börja plugga snart, få något gjort annars kommer jag bli fett stressad..
Dagen var heeeelt okej. Började med att jag gick till skolan HELT ENSAM( :'( ) kl 8.. Började fan halv 9. Jag ville gråta för att jag var så trött. Sen så gjorde min lärare Frida min dag bättre! Fick VG på organisation&Ledarskaps provet!!:D Fortsatte med att vi fick sushi till lunch. Inte bara sushi men men. Det var första gången jag smakade. FETT ÄCKLIGT! Sen så fick vi träffa den nya vikarien, skit söt! Hon ska vara med oss fram tills jul, istället för Anita som ligger på sjukhuset just nu. All kärlek till henne!! Sen hade vi fotografisk bild i 10 min. Hahahaha snacka om att Aleks inte var diskret med sin lycka när han sa att vi inte hade någon lektion. Jag gillar däremot lektionen. Hursomhelst så satt jag i skolan en stund med Lanja&co. Halv fyra gick vi mot Teds och fyllde i min tatuering. Under tiden jag låg där så kom Malek och gjorde en tatuering, han också:) Lanja gjorde sin igår. SKITFIN!
Kanske lägger upp en bild på min senare, kanske Lanjas med!:)

All of my doubts, suddenly goes away somehow

Sitter och lyssnar på musik när jag egentligen borde sitta och lyssna på Hasse men orkar verkligen inte. Skolan är på en för mycket... Jag har alltid sagt och kommer alltid att tycka det: "Make the best of the day..". Även om skolan brukar vara jobbig så försöker jag göra mitt bästa oavsett vad som händer. Min framstid står på spel.
-

It's the most beautiful time of the year

Vinterkänsla!

I can't take this anymore!

Lärarna kan inte bokstavligt talat förvänta sig att vi ska göra klart alla våra saker på typ 2 veckor. Jag har så jäääävla mycket grejer att göra:'(
Det jag hatar med lärare är att när man själv har fett lite att göra eftersom man redan har gjort nästan allt, alla prov och allt, så ger dom inga läxor. Men när de är typ 7 prov på två veckor, som vi hade dom 2 sista veckorna innan höstlovet, så BOMBAR dom med läxor!
En annan sak med lärare, dom förväntar sig att vi ska lämna in alla våra arbeten i tid men när man har prov och frågar ifall dom har rättat... "Nej, har tyvärr inte hunnit. Hade nämligen den andra klassens prov också. Och en till klass..." I DONT GIVE A MIDDLE FINGER! Jag gjorde läxor, jag gjorde prov, jag gjorde uppgifter som andra lärare gav mig! SO YOU BETTER SIT YOUR FUCKING ASS DOWN AND BÖRJA RÄTTA MITT JÄVLA PROV SOM JAG PLUGGADE TILL I 4 FUCKING HOR DAGAR!
Puss och kram!:D<3

"OMG, you look gawjous with your hair like that!!!" NO, SHE DOES NOT!

Vad är det med människor och bullar?! Okej, jag vet att alla får ha sitt hår så som dom vill ha det. Men snälla, nu har det kommit till en punkt där håret blir fult när man sätter upp det i en bulle VID PANNAN. En bulle är fin när man har den normalt. Några tjejer från Väsby brukar ha den vid pannan. Nämner inga namn för vissa känner jag inte ens. Och det värsta är att när dom här tjejerna sätter upp det sådär vid pannan så försöker dom typ "mix and match" med skiiiit eleganta kläder. Jag ber snällt, låt inte vår nästa generation bli så fula.. Lägg ner
.
Bild tagen från Google. Den här bullen var normal iaf!

I would whoop his ass like Whoopi Goldbergs face!!!


Halo po dig;)

Min nya sliskmening: Halo po dig;)
Har fixat mig nu, snart ska jag till shawbo/shaho och ta busskortet sen rullar jag vidare mot station och möter upp söta Atefe:) Vi ska möta Erik i helenelund sen blire gamex:)
-
-
Saknar mina tjejer som fan. Ska vara ärlig och säga att jag saknar Latife som fan, har inte träffat henne sen i fredags:'( Ska träffa Lanja idag!!!:D Dom andra tjejerna har jag inte planerat något med så vet inte om jag kommer träffa dom under lovet överhuvudtaget:/:/
Christina Perri - A thousand years'Cause I have nothing if I don't have you

Aluu?
Sitter och läser en diskussion mellan Rodrigo och Gabriella. Asso såååå brutalaaaaa kommentarer.
Jaja, wha'evaaah!
Imorgon rullas det mot Kista för ska jobba med ssu, Gamex! Får se hur de går:)
Just nu sitter jag och typ dör av hunger. Har inte ätit sen frukost. Kanske ska äta middag nu?? snart snart:)

RSS 2.0