FML


Maybe, maybe not

Häromdan så var Shaho i skolan och frågade honom vad han tyckte att jag skulle skriva om, ni vet mina historier. Han gav mig ett förslag som jag tyckte var mycket bättre än vad den jag redan har påbörjat på är. Så jag funderar på att ta bort den jag har påbörjat på och börja med en ny story istället.
Vi får se vad som händer.
Nu blir det blugg, blugg och plugg.

Cuz I gotta have faith, faith, faith

Guuuumorgooon mina små vackera läsare!
Ikväll blir det bröllop! Stod och noppade mina ögonbryn nyss, det var på tiden asso! Fast jag vill sparaaa!!! Jag vill att dom ska bli lite tjockare, dom är öhöööverdrivet smala. Men så fort jag sparar så kommer något ivägen så man blir tvungen att noppa....
Jaja ska fortsätta fixa mig. Kanske blir en före/efter bild senare:D
Här är autografen!:

I can't keep you from your turning tables

Kom hem för ett bra tag sen. Hade varit i stan med Shawbo och några tjejer till eftersom Robert Pattinson och Ashley Greene är här i Stockholm! Fick Ashleys autograf, både jag och Shawbo krigade för Roberts också men fick ingen för han gick aldrig på vår sida.
Snacka om att vi bråkar varje gång vi är där! Både före, under och efter. HAHAHA vi blev galna när Robert och Ashley kom ut, jag svär innan jag själv ens reagerade så hoppade jag in i folkmassan för att få en autograf. hahahahahahahhah jag hade blocket från skolan med mig och det var någon finnebrud som stod framför mig som slog till min arm och allt, ALLT ramlade ut, alla papper och sånt ramlade ut hahahahah jag ba OMG THAT BIIITCH!!!!! Så hör man shawbo ba "jag tar upp det jag tar upp det sen!!!!". En annan finnebrud FRÅN INGENSTANS "HEY YOU TOOK MY SPOT I WAS STANDING THERE, BITCH". Jag kollade först på shawbo med den här minen: -.- . Sen kollade jag på henne med samma min och sa "Look at my face... Look at it... Does it... SERIOUSLY... look like I care?".
SEN FICK AUTOGRAF SÅDÄRA:D
På tåget, när vi var på väg hem igen så var det några babbe-killar som satt där och drev med varandra. En av dom la fett roligt skämt som fick mig att garva och nej kunde inte hålla mig, men garvade fett tyst (amazingly...) På vägen börjar dom kasta pengar på oss och hålla på ropa grejer. Fick utbrott där... Vittnen: Shawbo, Masina, Sara, Anita.
Men sånt är livet. Försöker man irritera mig så får man förvänta sig att jag blir galen.
Jaja, nu blir det väl att lägga sig, imorgon blir det bröllop! Vems det är vet jag inte helt ärligt, jag hänger bara på. JAG FÅR JU DANSA. DANZA KUDORO!
Ashley Greene & Robert Pattinson

All that I say, you always say more

Sitter och pluggar på Organisation och Ledarskap, har prov imorgon men pallar fan inte plugga.
Dagen var helt okej. Jag var rätt trött, på allt om jag ska jag vara ärlig. Men sen pallade jag inte bry mig om att jag mådde dåligt, Latife fick mig att skratta lite när vi va ute på brandövning sen så fick Emel mig att garva lite mer och sedan var det Lanja som fick mig att dö av garv. Vi stod vid persiskan och larvade oss när vi egentligen skulle sitta inne på kurdiskan hahahahaha roya låg på bordet för att hon garvade så mycket!!!
Vi hade helt okej kurdiska lektion, tråkig som vanligt. Efter lektionen gick Lanja med mig på vägen, hon skulle ta bussen vid centrum. But we ended up in Now för att vi snackade om naglar och skulle visa min syrras för Lanja, sen ended we up vid omklädningsrummen för att jag stod och provade byxor. Köpte ett par också;)
Jaja mer har jag inte att skriva om förutom att jag ska fortsätta med min historia under lovet, alltså helgen eller något. JUST NU är det bara plugg, plugg och plugg.
Dålig bild men de va dom som blev köpta iaf...

OMG!!!

PROV NU:'(:'(

I don't expect anything from anyone

Sitter och övar på högskoleprovet just nu under svenskan.
Jag svär när man kollar runt så ser man hur folk verkligen är under lektionerna hahahha. Latife och Zey sitter och tittar på någon video, jag skojar inte dom håller på att gå IN i datorn. Keven sitter framför mig och dansar till musiken han SJÄLV lyssnar på. Amela och Irma är inne på Facebook som vanligt. Vanessa sitter bara och håller på med sin mobil. Gabriella, Micha och Shejla är koncentrerade på de dom gör på datan, vilket jag inte vet vad det är:P
Vi slutar nu, skriver sen! Bye

On your knees you pray for me

Sitter och väntar på Latife och dom nu sen ska vi dra hem!
Vi hade foto nyss, satt och tog lite bilder med Lana och Roya! Här är några;) :HAAAAAAAAAAAAAZA!

Hej alla! Tewar är S Ä M S T på att uppdatera sin blogg. Varför ens skapa en blogg om man ändå inte ska skriva i den? mmhm, kan diskuteras! Vi har naturkunskap just nu. Kurden sitter med sin vinterjacka + halsduk hon fryser som fan.. aaw bebis ska värma henne.. MEN HAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Jaja ska tvinga henne skriva senare, om nu hon ens pallar, vilket jag icke tror. Puss på skinkorna bitches and gays

When I say "bye", you're not suppose to say "hi".

Har lektion just nu, Internationella Relationer. Jocke... ack ack, jocke... Du fick verkligen khiar i dig. Det fick du verkligen!
It went like this; Förra veckan hade vi prov, självklart så ska han sitta och säga att jag och Gaby har fått IG NÄR HAN INTE ENS HAR RÄTTAT VÅRA PROV! Hursom.. Jag tittade på portalen... G!!! Åtminstonne inte IG. ASSO FAN VA HAN FICK I SIG!!!! Men det jag störde mig på förra veckan var att han tog upp det inför klassen. WTF?! Det är fan fel att han ens gör det. Men ändå så förstår jag varför han gör så... Det är fan fel på hans ansikte och hjärna... BLIR GALEN!!

Fruktens färger - Kapitel 1

Jag har vuxit upp med folk från slummen. De var precis som jag. Vi bodde i Alabama. Läs vidare för att veta hur jag kom till den här toppen...


1987


-Amy, Det är är mat nu!! hörde jag mamma ropa.
Jag lekte ute ensam på lekplatsen. Aldrig var jag ett barn som hade vänner. Vi flyttade till Alabama när jag var 7 år. Mamma hade fått bättre jobb. Hon fick 15 dollar mer i timmen.
Jag sprang in när mamma ropade. På matbordet såg jag att det låg kokt potatis. Bara kokt potatis.
-Igen? Vi åt ju det igår och i förrigår också ju. sa jag besviket.
-Jaa, man kan inte direkt förvänta sig lyxmaten här på bordet.
Hos oss var det bara jag, min lillasyster och mamma. Pappa hade jag aldrig träffat. Men min lillasyster hade träffat sin pappa. Vi hade olika... Min mamma sa att min pappa dog när han krigade. Men det tror jag inte på. Vilket krig? Vadå krig? Jag tror.. eller jag vet att det inte är sant, jag tror att mamma kom på honom när han tog droger efter att han hade haft samlag med en annan kvinna i deras säng. Och varför tror jag det? För att jag hörde mamma gråta en natt efter att ha druckit några glas av något vin hon fått från jobbet som belöning. "Varför gjorde du såhär mot mig? Jävla horan tog min man! Jävla knarket förstörde honom!! FUCK THAT MOTHERFUCKER!".
Min lillasyster är 6 år. Min mamma visste inte hur hon skulle försörja mig när jag var nyfödd. Hon sålde sig själv. Och det var för att jag skulle kunna få i mig näring när jag var spädbarn. En natt hade hon varit med en man. Han var den sista mannen hon sålde sig till och 3 veckor senare tog hon graviditetstest och det var positivt. Hon kontaktade mannen och berättade att hon var gravid med hans barn. För att vara säkra, tog de DNA test. Det var hans dotter.


Skolan låg en timme ifrån oss. Jag och min lillasyster, Annie, var tvugna att gå själva. Mamma gick till jobbet kl 6 på morgonen.
-Amy, jag går nu! Frukost ligger på bordet och er lunch ligger vid diskbänken. Glöm inte dom! HEJDÅÅ!! störde mamma mig från min underbara dröm.
Jag gick upp för att väcka Annie.
-Annie upp nu.... Annie.. Annie...
-Lite till..
-Nej Annie upp nu!


Det var kyligt ute, så vi satte på oss våra vinterjackor. Min började bli för liten, det såg man också. Annie behövde inte oroa sig lika mycket som jag. Hon kunde använda min senare.
På vägen till skolan såg vi de som gick i min klass.
-Jävla neger... hörde jag någon säga.
-Fattiga smutsbarn... hörde jag en annan säga.
Jag kollade runt och märkte att jag och Annie var de enda svarta här. Stannade upp och väntade tills de fortsatte gå. Annie fortsatte att gå medans hon sparkade på stenarna på marken.
I skolan ville inte Annie leka med mig. Hon ville vara med de andra.
-Dig ser jag ju hela tiden, jag vill inte vara med dig.
Hon hade några vänner på förskolan. Annie var ljusare än vad jag var. Det var för att hennes pappa var mulatt, precis som vår mamma. Men min pappa var från Gambia, ursprungligen. Därför var jag mörkare än vad hon var.

Dagen ville jag inte minnas. Fast när jag tänkte på de så var dagen precis som alla andra dagar.
-Hey.. Heey... Smutsbarn! hörde jag någon ropa.
Jag undvek att kolla bak för jag visste att pojken ropade på mig. Plötsligt hörde jag steg. De blev högre och högre. När jag minst anade det, slog pojken mig i huvudet.
-AJ!! Skrek jag till.
-KÄFTEN! Nästa gång jag ropar så kollar du, jävla neger!!
-Richard! NU SÄTTER DU DIG PÅ DIN PLATS! PÅ EN GÅNG! Skrek fröken.
-Ja visst fröken, jag ville bara visa Amy vart hennes plats var. Svarade han och började gå mot sin plats.
-
Jaa, t.o.m. 7 åringarna i min skola var hjärntvättate och tänkte illa om oss....

Fortsättning förljer....

Fattie

Jag för 10 min sen och just nu....

"You know that good song that was played yesterday?" "OH OH I think I know which one.. It goes like: daaaaaa dadadadadadadada dah dah dah DAAAA!!! Right?"

Hellooo!:) Statistiken är bättre än vad de va på den andra bloggen så är nöjd hihi:)
Ska åka till BADAPAPAPAAA I'M LOVIN IT! nu med syster.
BYE!

 


I'm dreaming of a white christmas

Chris Brown - This Christmas

I want you back!

Helloo!! Ska egentligen plugga.. Men måste få vila lite och göra annat också faan! Pallar inte med allt plugg längre. Det har varit ööööverdrivet mycket!
-
Dagen var helt okej, började med FILOFUCKINGSOFI PROV! Valfritt egentligen men det var värt ett försök! Sen var det som vanligt.
Hade håltimma mellan geografin och kurdiskan så Lanja och jag drog till Teds Tattoo, numera kallad Ted & Rogers Tattoo. Hon var lite osäker på sin tatuering som hon skulle göra och medans vi var där så passade jag på att boka tid för att fylla i min tatuering. DIAMOOOOND JIIIIM, my fucking hero!!! Han var där så bokade tid hos honom:)
-
Några i skolan har tjatat på att jag ska börja skriva igen och det ska jag! MEN eftersom vi har skit mycket prov och sånt så kommer det komma lite senare. Så fort vi har mindre plugg så ska jag börja skriva igen:)

Laziness

Vill ligga där nu!!!

Never mind I'll find someone like you

Helloo! Första inlägget i den nya bloggen.. Inte värsta grejen meeeen.... Kommer skriva mina historier och kaaanske "dagliga" inlägg när jag väl har något att skriva om. Brukar inte ha de så....
-
-
"If sex with 3 people is called a threesome, and sex with 2 people is called a twosome, now I understand why they call you handsome. OHH SNAP!"
HAHAHAHAHAH SHAWBOO!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0