You think you got the best of me..

Kom hem från gymmet för en halvtimme sen kanske. Ska in till duschen snart. Har äntligen fått färg på ansiktet efter solariet!:D JAA JAG HAR!
Igår var jag i centrum med lanja, sofia och emir. Vi gick runt lite. Köpte nagellack, turkos och oranga. Hahah jag vet det låter skit fult men det är fint. Tycker jag iaf. Och andra.
Den här dagen var helt OK. Ska inte klaga. Började med matteprov. Sen andra lektioner. Efter skolan drog vi till solariumet och solade. När jag kom hem tog jag det lungt i 2 timmar och sen drog jag till grymmet med Stephan och Shawbo. Och som sagt så är jag hemma nu!
Byebye

Miss independent

Dålig update men har inget att skriva om. Från och med imorgon måste jag döda mig själv med plugg. Debattskit ska vara klart 2 april och 4 april ska man vara klar med hela projektarbetet:(:(:( Inte nog med det så har vi högskoleprov (dom som ska göra) den 30 mars... KILL ME!
-
Fredags skulle jag egentligen gå på Masinas fest men så blev det inte. Min syster hade köpt biljetter till kurdisk/persisk nyårsfest vilket var skiiiit kul!;) Ingen man kände där men det var skit kul!
Igår var vi från vega/vägen ut på cirkelledarkurs och senare på kvällen var det öppen scen så vi fick uppträda för varandra och andra. Vi är så sjukt många, hälften hade inte ens kommit. Det var väsby, jordbro och tyresö. Haha bästa Pa Modou, han gjorde min dag igår. Var på deppmode men när han kom dit så gjorde han mig glad, bara av att prata hahahah hans svenska♥
-
Yeah that was that.

My eyes are red, I've been burnin

Projekt arbetet rullar fram. Dagen vi har vår skiva så ska vi redovisa för 30 fucking pers... Jag vill gråta när jag tänker på det för alla vet hur dålig jag är på att redovisa inför stora grupper... Jaja.. Får väl ta det. Hur som helst, ska fortsätta skriva vidare på arbetet.

Somethings been missing, I know it, she knows it

Inget har hänt just nu. Njuter av att lyssna på drake på naturen. Snart lunch, nuggeeeets! Jalla bye

I wanna wake up with you next to me

Oooooh äntligen är helgen över. Fan Dåken är fett lång. Men ska inte klaga för det är alltid kul att få träffa alla igen och få träffa nya människor. Alla är fett trevliga. Kom hem för en halvtimme sen. Hahaha fett synd, gaby kom idag och hon klagade på att det var tråkigt efter 2 timmar. Igår satt vi där från 7-19, sen blev det liiite underhållning.
Annars har allt vart bra. MAT NU!!

Sober

Hallaaaaa! Dagen har varit sisådär, vill inte gå in på det. Trött som fan, ska platta håret och lägga mig, gå upp kl 6 för att vi, ssuare, ska åka till Dåken(distriktårs kongressen) och kl 14 shall I åka till jordbro. Sen hem igen.
Natti!

Cry if you need to, but I cant stay to watch you

Faaaan va längesen det var jag skrev i bloggen. But I guess I'm back. Har inget annat för mig så varför inte.
Skriv 4 sidor till projektarbetet idag. Började med skola sen möte och så fort jag kom hem så blev det plugg.
Aaa.. Det var väl det. Mer kommer senare:)
Kan tänka mig att Aleks tänker "det var på tiden att hon uppdaterade" hhahah

RSS 2.0